ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεωργάτος: "Κάτω το κεφάλι και όλα θα έρθουν παιχταράδες μου"

Γεωργάτος: "Κάτω το κεφάλι και όλα θα έρθουν παιχταράδες μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από σχετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Sport24.gr, ο Γρηγόρης Γεωργάτος έστειλε το μήνυμα του μέσω facebook, θέλοντας να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συνεργάστηκε για 3,5 χρόνια προκειμένου να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα στην Ακαδημία.

Το πρωί της Δευτέρας (30/1) στο Sport24.gr διαβάσετε την αρθρογραφία του Θοδωρή Ρούσσου σχετικά με την ευκαιρία που δίνεται στον Πάουλο Μπέντο να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την κυρίαρχη θέση του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παίζοντας με τα παιδιά του... Γεωργάτου.

Με αφορμή το συγκεκριμένο κείμενο, ο Γρηγόρης Γεωργάτος έστειλε το δικό του μήνυμα για την Ακαδημία και το μέλλον του Ολυμπιακού. Ωστόσο θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν μονάχα προϊόν της δικής του δουλειάς και φρόντισε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε επί 3,5 χρόνια και αναφέρθηκε ξεχωριστά στους Γιώργο Παύλου, Γιάννη Βρέντζο και Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Δουλειά, δουλειά και κάτω το κεφάλι και όλα θα έρθουν παιχταράδες μου", η παρότρυνση του για όσους είναι ήδη στην πρώτη ομάδα (Νικολάου, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης) και όσους προσπαθούν για το επόμενο βήμα.

"Σημερα σε ενα σαιτ εγραψε ενας δημοσιογραφος για την δουλεια στην ακαδημια του ολυμπιακου κ αναφερθηκε στην ομαδα του Γεωργατου που παιρνει πρωταθλημα. Τον ευχαριστω για τα καλα του λογια οχι τοσο για μενα, οσο για αυτα τα παιδια που εχουν αξια κ σαν ανθρωποι, κ σαν ποδοσφαιριστες, αλλα επειδη σε αυτην την προσπαθεια που καναμε περιπου 3.5 χρονια πριν, δεν ημουν μονος κ επειδη ειμαι δικαιος σαν ανθρωπος θα ηθελα εγω να αναφερω κ να ευχαριστησω τους ανθρωπους που ειναι πισω απο τα φωτα κ για μενα ειναι σημαντικοι γιατι ο καθενας ειχε τον ρολο του κ βοηθησε στο να πετυχει αυτη η προσπαθεια. Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου τους προπονητες τις ακαδημιας σε ολα τα τμηματα συγνωμη που δεν αναφερω τα ονοματα σας αλλα σας ξερουν, τον Θοδωρο,την Χριστινα,την Μερωπη,τον Δομενικο, Γιωργο, Νικο, Βασιλη, για την βοηθεια τους τον Τακη, Αλεξανδρο, Αντρεα, Θωμα, Αλεξη, Νικο, ενα μεγαλο ευχαριστω στον κ ΠΑΥΛΟΥ για την αγαπη του για τα παιδια, στο ονειρο που ειχε στο να γινει η καλυτερη ακαδημια του ολυμπιακου, κ να δει καποια στιγμη να πεζουν αυτα τα παιδια στην πρωτη ομαδα, κ για ολες τις βοηθειες που μας εδινες απλοχερα σε ολα, ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου,στον Κ Βρετζο γιατι με ακουσε για αυτα τα παιδια να γινουν επαγγελματιες, κ τελος στον ανθρωπο που βαζει χρονο χρημα απο την ζωη του για να γινουν ολα αυτα πραγματικοτητα κ αυτα τα παιδια να ειναι η περιουσια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.(κ τελος ολο αυτο που εγινε ηταν ομαδικη δουλεια με αγαπη, παθος, κ ονειρα απο ολους, κ για αυτο πετυχε)!!!!!!! Παντα τα καλυτερα!! δουλεια δουλεια κ κατω το κεφαλι κ ολα θα ερθουν παιχταραδες μου!!!!!".

Γεωργάτος: "Κάτω το κεφάλι και όλα θα έρθουν παιχταράδες μου"

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σχόλιο Ρούσσος: Το παίρνει με την ομάδα του... Γεωργάτου
Ο Μιλιβόγεβιτς, ο Ντα Κόστα, ο νέος στόπερ και... άλλα!
Θεοδωρίδης: "Δεν κυνηγιέται ο Ολυμπιακός. Τελεία και παύλα"
Καπίνο: "Είμαστε ο Ολυμπιακός, να αυξήσουμε την διαφορά"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ