ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πετάει για Αγγλία ο Μιλιβόγεβιτς!

Πετάει για Αγγλία ο Μιλιβόγεβιτς!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με προορισμό το Λονδίνο αναχώρησε πριν από λίγες ώρες ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του σε σύλλογο της Premier League! Στα 15 εκατ. ευρώ το ποσό που αναμένεται να εισπράξουν οι Πειραιώτες.

Στην Αγγλία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που αναχώρησε για το Λονδίνο με σκοπό να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από τον Ολυμπιακό σε σύλλογο της Premier League.

Ο διεθνής Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα στον αγώνα της Βέροιας και σε λίγες ώρες θα φτάσει στην Αγγλία, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας, που τον πολιόρκησε όλο αυτό το διάστημα, και όχι με τη Χάλ του Μάρκο Σίλβα που επιχείρησε να μπει σφήνα το τελευταίο δίωρο.

Οι "τίγρεις" έκαναν την προσφορά τους για τον Λούκα αλλά κρίθηκε ανεπαρκής και έτσι ο παίκτης καταλήγει στους "αετούς" του Λονδίνου. Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Photo credIts: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μιλιβόγεβιτς, ο Ντα Κόστα, ο νέος στόπερ και... άλλα!
Αυλωνίτης: "Καλή συνέχεια Θρύλε..."
Γεωργάτος: "Κάτω το κεφάλι και όλα θα έρθουν παιχταράδες μου"
Το παίρνει με την ομάδα του... Γεωργάτου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ