ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάτι προσπαθεί να "ψήσει" από Αγγλία ο Ολυμπιακός!

Κάτι προσπαθεί να "ψήσει" από Αγγλία ο Ολυμπιακός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παρουσία του Γιάννη Βρέντζου στο Λονδίνο δεν αφορούσε μόνο το "deal" με τον Μιλιβόγεβιτς και τον Καραμάνο. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο Νησί, οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις δεξιών μπακ και στόπερ από την Γηραιά Αλβιώνα.

Στα ταμεία του Ολυμπιακού αναμένεται να μπουν από την πώληση του Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας γύρω στα 16 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην Αγγλία οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις παικτών από το Νησί.

Όχι για να καλυφθεί το κενό του "Μίλι", αλλά για το δεξί άκρο της άμυνας ή για τη θέση των στόπερ. Το κενό του Σέρβου θα καλυφθεί, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα από τον Ρομαό, τον Καμπιάσο και τον Μπουχαλάκη. Αυτά, επαναλαμβάνουμε, υποστηρίζουν στην Αγγλία.

Ο δεξιός μπακ Παρέδες, διεθνής με το Εκουαδόρ που αγωνίζεται στην Γουότφορντ, διαψεύστηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά στην Αγγλία συνεχίζουν τον... χαβά τους και υποστηρίζουν ότι εξακολουθεί να "παίζει". Πληροφορίες αναφέρουν ότι κοιτάζει και μία άλλη περίπτωση από την Αγγλία.

Επίσης, ακόμα και για στόπερ υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι έχουν ανοικτές τις κεραίες τους στον Ολυμπιακό για έναν-δυο ποδοσφαιριστές από το Νησί. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι στο τέλος θα πάρουν παίκτη οι Πειραιώτες. Όλα όμως είναι ανοικτά, παρότι απομένουν λιγότερο από 24 ώρες για την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάει Φούλαμ ο Καραμάνος!
Πετάει για Αγγλία ο Μιλιβόγεβιτς!
Αυλωνίτης: "Καλή συνέχεια Θρύλε..."
Γεωργάτος: "Κάτω το κεφάλι και όλα θα έρθουν παιχταράδες μου"
Ο Μιλιβόγεβιτς, ο Ντα Κόστα, ο νέος στόπερ και... άλλα!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ