ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κίνηση για Ντουρμάζ η Μπεσίκτας

Κίνηση για Ντουρμάζ η Μπεσίκτας
INTIME SPORTS

Η Μπεσίκτας επιχειρεί να πάρει δανεικό τον Τζίμι Ντουρμάζ μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά οι 100.000 ευρώ που προσφέρουν οι Τούρκοι δεν συγκινούν τον Ολυμπιακό.

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Τζίμι Ντουρμάζ και ο προπονητής των "μαύρων αετών", Σλάβεν Μπίλιτς δεν δίστασε να το παραδεχθεί.

"Έχουμε τους Τερέ και Σαλχάν στις πτέρυγες, με μοναδική εναλλακτική λύση τον Φρέι. Αν θα μπορούσαμε να πάρουμε τον Ντουρμάζ θα ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κροάτης τεχνικός.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, η Φενέρ έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με την διοίκηση του Ολυμπιακού αλλά για την ώρα έχει εισπράξει αρνητική απάντηση.

Προχωράει για Κάμπελ και Νέτο

Μάλιστα ο Τύπος της γειτονικής χώρας αναφέρει πως ο τουρκικός σύλλογος δίνει μάξιμουμ 100.000 ευρώ για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Σουηδού διεθνή μέσου μέχρι το καλοκαίρι, την στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" αξιώνουν 400.000 ευρώ.

Υπάρχει για την ώρα ένα χάντικαπ 300.000 ευρώ και μένει να φανεί αν θα υπάρξει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal που θα φέρει τον Ντουρμάζ στην Κωνσταντινούπολη έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ