ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προχωράει για Κάμπελ και Νέτο

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 14: Joel Campbell of Costa Rica celebrates scoring his team's first goal with the ball under his jersey during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Uruguay and Costa Rica at Castelao on June 14, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Ο Τζόελ Κάμπελ μόλις έχει ισοφαρίσει για την Κόστα Ρίκα την Ουρουγουάη GETTY IMAGES

Ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε στην κορυφή με τη νίκη επί του Παναιτωλικού και πλέον ρίχνει το βάρος του και στην ενίσχυσή του, με τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν να είναι αυτές των Κάμπελ και Νέτο.

Το δύσκολο εμπόδιο του Παναιτωλικού ξεπεράστηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Πλέον στο λιμάνι, ρίχνουν μεγάλο βάρος και στα δύσκολα εμπόδια που έχουν μπροστά τους, για να φέρουν στην ομάδα τους δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει καταλήξει ο Βίτορ Περέιρα.

Τζόελ Κάμπελ και Λουίς Νέτο είναι τα ονόματα που προκρίθηκαν για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ και στόπερ αντίστοιχα, και στον Ολυμπιακό ξεκινούν άμεσα τη δράση για να τους εντάξουν στο ρόστερ.

Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν τον δανεισμό του Κοσταρικανού από την Άρσεναλ, χωρίς ακόμα οι "κανονιέρηδες" να έχουν πάρει την απόφαση εάν θα πουλήσουν τον Κάμπελ ή θα τον δώσουν δανεικό. Στη δεύτερη περίπτωση, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν το προβάδισμα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αναφέραμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Αναφορικά με τον αμυντικό της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αγοράσει τον παίκτη. Ο Νέτο είναι ο διακαής πόθος του Περέιρα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προσπαθήσει να τον φέρει με κανονική μεταγραφή στην Ελλάδα και όχι ως δανεικό όπως είχε συζητηθεί αρχικά.

Γι' αυτό και την Τρίτη αναμένεται ταξίδι ανθρώπων του Ολυμπιακού στο εξωτερικό ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την περίπτωση του Πορτογάλου, τον οποίο η Ζενίτ τον είχε αγοράσει το 2013 από τη Σιένα, έναντι 6.000.000 ευρώ.

Το σίγουρο είναι πώς οι επόμενες ημέρες θα είναι "καυτές" στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, ο οποίος θα ασχοληθεί έντονα με αυτά τα δύο μέτωπα, προσπαθώντας να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν. Αναμφισβήτητα, αν καταφέρει να φέρει στην Ελλάδα τους Κάμπελ και Νέτο, θα έχει ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ με δύο ποιοτικούς παίκτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ