ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάρολ: "Στην Ελλάδα βρήκα τον εαυτό μου"

Κάρολ: "Στην Ελλάδα βρήκα τον εαυτό μου"
INTIME SPORTS

Ο Ρόι Κάρολ αποκάλυψε πως στην Ελλάδα βρήκε ξανά την όρεξη για ποδόσφαιρο και τόνισε πως θέλει κι άλλες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό.

Τον Αύγουστο του 2011 ο ΟΦΗ ανακοίνωσε μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς ο Ρόι Κάρολ έγινε πήρε τη φανέλα με το Νο.1 και κάθισε κάτω από τα δοκάρια των Κρητικών.

Έξι μήνες αργότερα οι εμφανίσεις του Βορειοϊρλανδικού κίπερ ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να δώσει περίπου 150.000 ευρώ στον ΟΦΗ, για να τον αποκτήσει.

Ο Κάρολ όχι μόνο επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο, αλλά κατάφερε να κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και να γίνει ο βασικός κίπερ.

Μιλώντας στο Skysports, ο Κάρολ αποκάλυψε πως στην Ελλάδα βρήκε ξανά την χαμένη του όρεξη για μπάλα και τόνισε πως θέλει να κατακτήσει κι άλλους τίτλους στο μέλλον.

"Πήγε στην Αγγλία και δούλεψα σκληρά παίζοντας ποδόσφαιρο, κάτι που πλέον ευχαριστιέμαι", είπε αρχικά και συνέχισε: "Είχα χάσει την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, όμως επέστρεψα για τα καλά και τώρα το απολαμβάνω.

Αν κάνεις κάτι που αγαπάς, τότε τα πράγματα θα έρθουν από μόνα τους. Αυτό κάνω κι εγώ. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και δείχνω στον προπονητή μου πως είμαι έτοιμος να παίξω".

Για την καριέρα του, τόνισε: "Όταν έφυγα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νομίζω, πώς ακολούθησαν έξι ή επτά ομάδες. Τώρα όμως έχω κατασταλάξει.

Εγώ και η οικογένεια μου, έχουμε προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Πέρσι κάναμε καλό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, κατακτώντας τίτλους, κι ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό".

Εσείς διαβάστε: Επιστροφή Κοντρέρας στις προπονήσεις, Το μυαλό στο Κόπα Άφρικα, Ερωτηματικά στον Ολυμπιακό προκάλεσε ο Μιραλάς, Ανεβάζει στροφές ο Ντιακιτέ, Μιραλάς: "Ήθελα μία νέα πρόκληση", Τζιμπούρ: "Θα αναγκάσω τον προπονητή να με βάλει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ