ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζιμπούρ: "Θα αναγκάσω τον προπονητή να με βάλει"

Τζιμπούρ: "Θα αναγκάσω τον προπονητή να με βάλει"
Τζιμπούρ INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ δηλώνει έτοιμος για το ματς της Αλγερίας με τη Λιβύη και αποφασισμένος να ξεκινήσει βασικός. Διαβάστε αναλυτικά...

Την Λιβύη αντιμετωπίζει η Αλγερία και ο Ράφικ Τζεμπούρ δηλώνει πως είναι έτοιμος για το παιχνίδι και θα αναγκάσει τον προπονητή του να του εμπιστευθεί μια θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

"Είμαι έτοιμος για το παιχνίδι και θα αναγκάσω τον προπονητή να με βάλει να παίξω. Με τη Λιβύη είναι το τελευταίο παιχνίδι πλέι οφ εν όψει του Κόπα Άφρικα 2013. Δεν είναι αποδεκτό να χάσουμε τη διοργάνωση.

Είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση. Η Λιβύη είναι καλά προετοιμασμένη, αλλά κι εμείς είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Το ιδανικό θα είναι να σκοράρουμε πρώτοι και μετά να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Η Αλγερία θα πρέπει να είναι παρούσα στο επόμενο Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική", τόνισε αρακτηριστικά ο Τζεμπούρ, ενώ και τα ΜΜΕ της Αλγερίας μοιάζουν να συμφωνούν μαζί του καθώς και η "Le Buteur" προβλέπει πως στο ματς της Κυριακής (9/9) στην Καζαμπλάνκα ο "τρομοκράτης" θα πάρει φανέλα βασικού αφήνοντας τον Ισλάμ Σλιμανί στον πάγκο.

"Στην εμπροσθοφυλακή της Αλγερίας, ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς επέλεξε τον Ράφικ Τζεμπούρ. Μια επιλογή τακτικής καθαρά. Ο προπονητής, ο οποίος θέλει να δώσει βάθος στην επίθεση, κουράζοντας τους αμυντικούς της Λιβύης, επέλεξε τον στράικερ του Ολυμπιακού. Είναι πιο ικανός στο παιχνίδι του και ειδικότερα από τη στιγμή που βρήκε ξανά την αποτελεσματικότητά του στο ελληνικό πρωτάθλημα", αναφέρεται στο συγκεκριμένο κείμενο της ιστοσελίδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ