ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανένα θέμα Ανσαριφάρντ για Ολυμπιακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάριζαν ότι δεν ασχολούνται με την περίπτωση απόκτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Φούντωσαν για τα καλά τα σενάρια τις τελευταίες ώρες για δυνατό "come back" του Ολυμπιακού στην περίπτωση του Ανσαριφάρντ,έπειτα από την πρόταση που έκανε ο ΠΑΟΚ.

Ωστόσο το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) από την πειραϊκή ΠΑΕ ξεκαθάρισαν προς όλες τις πλευρές ότι "δεν υπάρχει θέμα Ανασαριφάρντ για εμάς".

Οι Πειραιώτες είχαν κάνει την κίνηση τους προς την πλευρά του Ιρανού φορ πριν την Πρωτοχρονιά, έχοντας καταστήσει σαφές ότι υπάρχει πλαφόν στις διαπραγματεύσεις.

Την ίδια στιγμή, η προσφορά που είχε ο Ανσαριφάρντ στα χέρια του από τον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη που είχε λάβει.

Από την άλλη όμως εδώ και πολύ καιρό από το Λιμάνι είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι δεν έπεφταν στα πόδια του Ιρανού φορ και πώς από τη στιγμή που υπάρχουν οι Ιντέγιε και Καρντόσο στην επίθεση, δεν θα... σκιστούν κιόλας για να πάρουν επιθετικό.

Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται εδώ και μέρες για τον Ανσαριφάρντ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την θέση της ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1).

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί επιθυμεί αριστερό μπακ ο Μπέντο
Σχόλιο Τσάρλυ: Όταν ο Ολυμπιακός επιβάλλει τα "θέλω" του
Θεοδωρίδης: "Οι εξυγιαντές θα διαλύσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο"
Πήγε για συγγνώμη στον Σεμπά ο Λισγάρας
Μπέντο: "Κάθε ομάδα βρίσκεται εκεί που αξίζει"
Μιλιβόγεβιτς: "Ξέρει ο πρόεδρος"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ