ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιατί επιθυμεί αριστερό μπακ ο Μπέντο

Γιατί επιθυμεί αριστερό μπακ ο Μπέντο

Ο Αλί Σισοκό της Άστον Βίλα βρίσκεται σε καλό δρόμο για να φορέσει τα ερυθρόλευκα, από τη στιγμή που και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να πάει σε μία ομάδα που γνωρίζει ότι θα έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής

Εβδομάδα... Σισοκό φαίνεται πώς θα είναι για τον Ολυμπιακό αυτή που διανύουμε. Ο 29χρονος Γάλλος αριστερός μπακ πήρε το προβάδισμα από κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές από το Νησί που εξετάστηκαν και όλα δείχνουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν την απόκτησή του από την Άστον Βίλα.

Βέβαια, θα πρέπει να κάνουμε λίγες μέρες υπομονή, γιατί η Σέλτικ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του, ενώ η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που επίσης είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του πρώην αριστερού μπακ της Λίβερπουλ, της Πόρτο και της Βαλένθια, σαν να φαίνεται ότι κάνει πίσω.

Ο Μπέντο όταν είχε γίνει μία κουβέντα με τη διοίκηση για τη θέση που θα ήθελε ενίσχυση, είχε τονίσει ότι θα προτιμούσε να αποκτηθεί ένα αριστερό μπακ παρά στόπερ.

Με τους κεντρικούς αμυντικούς που έχει στη διάθεσή του δείχνει ότι βολεύεται, άσχετα αν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσει τον Μποτία για δύο αγώνες, αφού έχει αυτή τη στιγμή έξι κάρτες στη Σούπερ Λίγκα κι αν πάρει άλλη μία τότε θα πρέπει να δηλωθεί σε δύο ματς πρωταθλήματος για να εκτίσει την ποινή του.

Για αριστερό μπακ όμως είχε "ανάψει πράσινο" εδώ και πολύ καιρό βλέποντας ότι ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια είχε συχνούς τραυματισμούς και δεν γινόταν να βγει και το δεύτερο μισό της σεζόν με έναν κατ' ανάγκη αριστερό μπακ, τον Ρέτσο (ή ενίοτε τον Φιγκέιρας).

Ο Σισοκό ήταν αυτός που μαζί με άλλες δύο-τρεις περιπτώσεις από την Αγγλία είχαν τεθεί στα υπόψη του Μπέντο και τελικά ο 29χρονος Γάλλος αριστερός μπακ έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σχόλιο Τσάρλυ: Όταν ο Ολυμπιακός επιβάλλει τα "θέλω" του
Θεοδωρίδης: "Οι εξυγιαντές θα διαλύσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο"
Πήγε για συγγνώμη στον Σεμπά ο Λισγάρας
Μπέντο: "Κάθε ομάδα βρίσκεται εκεί που αξίζει"
Μιλιβόγεβιτς: "Ξέρει ο πρόεδρος"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ