ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Ξέρει ο πρόεδρος"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Για το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και το ενδεχόμενο μεταγραφής του ρωτήθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον Σέρβο να αποκαλύπτει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όχι όμως και τι ειπώθηκε.

Με δική του απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89ο λεπτό ο Ολυμπιακός "κλείδωσε" ένα σπουδαίο τρίποντο στο "Ξάνθη Arena", κερδίζοντας με σκορ 2-0 την επί 11 αγωνιστικές αήττητη Ξάνθη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ρωτήθηκε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο αρχηγός των Πειραιωτών βρίσκεται για τα καλά στο μεταγραφικό στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού.

Ο Μιλιβόγεβιτς παραδέχθηκε ότι προ ημερών είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο δεν ήθελε να αποκαλύψει τι συζήτησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Αναλυτικά η τοποθέτηση του Σέρβου διεθνή μέσου στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με την Ξάνθη:

Πιστεύω ότι ήμασταν καλοί σήμερα. Μετά από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε χάσει τον έλεγχο, σήμερα επιστρέψαμε στο να είμαστε κυρίαρχοι. Είχαμε τον έλεγχο σχεδόν για 90 λεπτά. Ο αντίπαλος μας είχε μια καλή ευκαιρία σε μία αντεπίθεση μόνο. Ήταν μια καλή νίκη, μια δίκαιη νίκη και πιστεύω πως αξίζαμε να κερδίσουμε.

Για την επίσκεψη του Λισγάρα, μετά το τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, ύστερα από το σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Σεμπά:

Δεν τον είδα στα αποδυτήρια, όμως αυτό που ξέρω είναι πως αμέσως μετά το χτύπημα απολογήθηκε και ζήτησε συγνώμη. Παρόλα αυτά, τέτοια μαρκαρίσματα, τόσο σκληρά, δεν πρέπει να γίνονται. Δεν ξέρω ακόμα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σεμπά, θα πρέπει να μιλήσουμε με τον γιατρό. Καλό είναι να μην συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ο Λισγάρας από την πρώτη στιγμή είπε πως λυπάται. Κάποιες στιγμές αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και για αυτό βρίσκεται εκεί ο διαιτητής, για να τιμωρήσει τους παίκτες που τα κάνουν.

Για την διαφορά που έχει «χτίσει» ο Ολυμπιακός, απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες:

Είναι καλό που έχουμε αυτή την διαφορά και που είμαστε τόσο μπροστά στην βαθμολογία. Δεν πρέπει όμως να μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας, να συνεχίσουμε με νίκες. Έχουμε διορθώσει σήμερα κάποια λάθη που κάναμε στα προηγούμενα ματς και αυτό είναι πολύ καλό. Η διαφορά είναι καλό να υπάρχει, το σημαντικό όμως είναι να συνεχίσουμε εμείς, τη σωστή δουλειά μας με νίκες.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί τις επόμενες βδομάδες με συνεχόμενα εκτός έδρας ματς:

Είναι δύσκολο να έχεις τόσο πολλά συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι κουραστικό. Όμως στο ποδόσφαιρο πότε δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις το ίδιο καλά.

Βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και το όνομα σου είναι μέσα στις λίστες πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Πως σχολιάζεις αυτή τη κατάσταση;

Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Όταν είχα συνάντηση με τον πρόεδρο, είναι κάτι μεταξύ εμένα και του προέδρου τι ειπώθηκε εκεί. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά τι σκέφτομαι και τι αισθάνομαι. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και για τον σύλλογο και για μένα, θα το συζητήσουμε ξανά. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι παίκτης του Ολυμπιακού.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σχόλιο Π. Διαμαντόπουλος: Σεμπά, είσαι ήρωας
Ιντέγε: "Έχω νικήσει στα τρίποντα τον Λοτζέσκι"
Μία ή... οκτώ αγωνιστικές στον Λισγάρα
Το σοκαριστικό τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά και οι αποβολές
Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 2-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ