STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πήγε για συγγνώμη στον Σεμπά ο Λισγάρας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπά δεν θέλησε να δει από κοντά στα αποδυτήρια τον Χρήστο Λισγάρα, ο οποίος πήγε για να ζητήσει συγγνώμη από το... “θύμα” του.

Παιδί της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Στα 30 του πια ο Χρήστος Λισγάρας, μετά από Παναχαϊκή, Βύζαντα, Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης, παίζει για τρίτη διαδοχική σεζόν στην Ξάνθη. Σήκωσε αμέσως το χέρι του σαν να... απολογείται εντός αγωνιστικού χώρου για το βάναυσο τάκλιν του στον Σεμπά.

Αντιλήφθηκε άμεσα το σφάλμα του, αλλά δεν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω. Δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την κόκκινη κάρτα, θέλησε να ζητήσει και προσωπικά συγγνώμη από τον μεσοεπιθετικό του πρωταθλητή. Πήγε στα αποδυτήρια των Ερυθρόλευκων, αλλά ο Σεμπά δεν είχε καμία διάθεση για “συγγνώμη”.

Ο Λισγάρας ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα περιμένουν σήμερα την οριστική διάγνωση για τον τραυματισμό του Σεμπά.

* Στη Δανία αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (Δευτέρα, 9/1) ο Κώστας Τσιμίκας για να υπογράψει στην Έσμπιεργκ (εξάμηνος δανεισμός) και στη Γαλλία ο Πάρντο για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει (εξάμηνος δανεισμός) στη Ναντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το σοκαριστικό τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά και οι αποβολές
Μία ή... οκτώ αγωνιστικές στον Λισγάρα
Σεμπά, είσαι ήρωας
Πάλι καλά για Σεμπά
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ