ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιμπάνιεθ: "Ο Βαλβέρδε είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό"

Ιμπάνιεθ: "Ο Βαλβέρδε είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό"

Ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ατζέντης του Ερνέστο Βαλβέρδε, αποκαλύπτει ότι ο Βάσκος προπονητής είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους "ερυθρόλευκους" και μετά το καλοκαίρι.

Ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ, μιλώντας στην εφημερίδα "Realnews" αναφέρθηκε στο μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Τόνισε ότι είναι νωρίς να ειπωθεί με σιγουριά για το αν ο Βαλβέρδε θα συνεχίσει στους "ερυθρόλευκους" κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από την συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επίσης, δήλωσε ότι η καριέρα του προπονητή σε μία ομάδα εξαρτάται από πολλά πράγματα και αναφέρθηκε ακόμα στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Όσον αφορά το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ τόνισε σχετικά: " Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Είμαστε στα μισά της σεζόν και είναι νωρίς να συζητάμε τέτοια. Είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Αν δεν ήταν δεν θα έμενε τρία χρόνια στον Ολυμπιακό".

Ο Ιμπάνιεθ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν ο Βαγέλλης Μαρινάκης έχει συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τη συνέχιση της συνεργασίας τους: " Δεν μπορώ να μιλήσω για γεγονότα στα οποία δεν ήμουν παρών. Θα πρέπει να ρωτήσετε είτε τον κ. Βαλβέρδε, είτε τον κ. Μαρινάκη να σας πουν αν έγινε κάτι τέτοιο".

Γιατί ο Βαλβέρδε δεν υπογράφει συμβόλαιο για περισσότερο από ένα χρόνο: " Αυτή είναι η ζωή του προπονητή. Κάθε φορά υπογράφει για μια... ζωή. Κρίνεται όμως κάθε Κυριακή. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά κάθε Κυριακή στις εφτά... Μπορεί να υπογράψει για 10 χρόνια και να μείνει μισό και μπορεί άλλος να υπογράψει κάθε χρόνο για έναν χρόνο και να μείνει για πολλά χρόνια. Ετσι είναι".

Μιλώντας για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: " Η ομάδα είχε μια πολύ καλή παρουσία και παρότι άξιζε να πάει στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι επίσης σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός διεκδικεί το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό, που κερδίζει και δυσκολεύει την ζωή του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ