ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενίσχυση στον Ολυμπιακό για το Europa League

Ενίσχυση στον Ολυμπιακό για το Europa League
INTIME SPORTS

Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού θα γίνουν για την διάκριση στην Ευρώπη αφού στο Λιμάνι θεωρούν ότι η ομάδα είναι πλήρης για την Ελλάδα. Για ποιο λόγο υπάρχει ενθουσιασμός στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης και ποιο είναι το μέλημά της σχετικά με τους παίκτες που θα έρθουν.

Η λέξη "ενθουσιασμός" περιγράφει πλήρως αυτό που αισθάνονται στη διοίκηση του Ολυμπιακού για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Η υγεία που αποπνέουν τα αποδυτήρια και το κλίμα ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και τον Ερνέστο Βαλβέρδε ικανοποιούν απόλυτα τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, τα οποία και τα θεωρούν ως απαραίτητα στοιχεία για να έρθουν νέες επιτυχίες.

Ακριβώς γι' αυτό το λόγο, το πρώτο μέλημα της ερυθρόλευκης διοίκησης ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ιανουαρίου είναι να μην χαλάσει επ' ουδενί αυτό το άριστο κλίμα. Έτσι οι νέοι ποδοσφαιριστές, πέρα φυσικά από τις ικανότητές του στο χορτάρι, θα πρέπει να μην έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα στις προηγούμενες ομάδες.

Το τελευταίο πράγμα που θέλουν στον Ολυμπιακό , είναι να βάλουν μια κινητή "βόμβα" στα αποδυτήρια, ειδικά αυτή την περίοδο όπου υπάρχει απίστευτη χημεία στην ομάδα.

Ενίσχυση για την διάκριση στο Europa League

Σχετικά τώρα με την μεταγραφική ενίσχυση, οι άνθρωποι των Πρωταθλητών θεωρούν ότι η ομάδα είναι πλήρης για να διατηρήσει τα κεκτημένα της στην Ελλάδα. Όποιες κινήσεις θα γίνουν, θα πραγματοποιηθούν με γνώμονα μια πολύ καλή πορεία στο Europa League, καθώς οι αντίπαλοι για τον δρόμο προς τα προημιτελικά δεν φαντάζουν ανυπέρβλητα εμπόδια.

Για το θέμα των μεταγραφών και τα ονόματα που ακούγονται από τα Μέσα, αναφέρθηκε ο Γιάννης Μώραλης κατά την διάρκεια της επίσκεψης των ανθρώπων του Ολυμπιακού στο νοσοκομείο παίδων "Αγία Σοφία': "Είναι δουλειά των εφημερίδων και των ΜΜΕ να γράφουν ονόματα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό και δεν μας αφορούν αυτά. H θέση της ΠΑΕ είναι γνωστή στον κόσμο, ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με προσοχή και μελέτη.

Ο κόσμος να ξέρει ότι οποιαδήποτε κίνηση στα μεταγραφικά είναι να γίνει θα γίνει μετά τις 10 Γενάρη. Στόχος μας είναι η ομάδα να συνεχίσει να κατακτά το πρωτάθλημα και να δίνει ωραίους αγώνες στα γήπεδα."

Σε ό,τι αφορά το υπάρχον δυναμικό, οι διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ επιθυμεί να διατηρήσει για πολλά χρόνια ακόμα τον βασικό κορμό της ομάδας που αποτελείται από παίκτες όπως οι Τζεμπούρ, Φουστέρ, Μιραλάς. Τέλος οι διοικούντες στην ΠΑΕ έχουν στις άμεσες προτεραιότητές τους να τελειώνουν γρήγορα με τις ανανεώσεις συμβολαίων που εκπνέουν με τον Όλοφ Μέλμπεργκ να είναι ο πρώτος που θα κληθεί να υπογράψει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ