ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πριν τις μεταγραφές οι ανανεώσεις

Πριν τις μεταγραφές οι ανανεώσεις
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός πριν την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου θα φροντίσει να ανανεώσει τα συμβόλαια των παικτών του. Διαβάστε ποιοι έχουν προτεραιότητα.

Ο Ολυμπιακός δεν σχεδιάζει μόνο την ενίσχυση του στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου αλλά και την ανανέωση των συμβολαίων παικτών που θεωρούνται απαραίτητοι στην ομάδα. Ανάμεσα σε αυτούς, που συνεχίζουν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στον σύλλογο, είναι Όλοφ Μέλμπεργκ και ο Φρανσουά Μοδέστο.

Η διάθεση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ είναι να κρατήσει τους δύο παίκτες, καθώς τους εκτιμά για την προσφορά τους και για τις ηγετικές τους ικανότητες στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται να τους ενημερώσει για τις προθέσεις της και σε περίπτωση που οι συζητήσεις βαδίσουν σε σωστό δρόμο τότε μπορεί να προχωρήσει σε ανανέωση συμβολαίων. Θα πρέπει ωστόσο, και οι παίκτες να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν και ποιες είναι οι σκέψεις τους για το μέλλον.

Τόσο ο Μέλμπεργκ όσο και ο Μοδέστο έχουν δείξει ότι τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο και έχουν διάθεση να παραμείνουν στον Ολυμπιακό. Ο Μέλμπεργκ πιθανότατα θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα κληθεί για συζητήσεις, καθώς είναι και ο πιο παλιός από τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους.

Ο Σουηδός αμείβεται με 1,5 εκατ. ευρώ και δύσκολα θα του προταθεί ανάλογο συμβόλαιο καθώς βαδίζει στα 35. Ο Μοδέστο αμείβεται με 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως και έχει δείξει ότι έχει ακόμα να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Συζητήσεις αναμένεται να γίνουν και με τον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντίνος λόγω τραυματισμών έχει μείνει πίσω και για το λόγο αυτό διεκόπησαν οι συνομιλίες που είχε με την διοίκηση του Ολυμπιακού μαζί του από το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ