ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στα μικρά παιδιά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Κοντά στα μικρά παιδιά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία". Τα νέα της προπόνησης.

Το ανθρώπινό τους πρόσωπο έδειξαν για άλλη μια φορά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι οποίοι επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12) το νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία". Εκεί μοίρασαν δώρα μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και μέλη της διοίκησης στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται .

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο "Αγία Σοφία" ήταν οι Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Δασκαλάκης, Ιμπαγάσα, Χολεμπας, Μέγιερι, Φέισα, Γέστε, Ποτουρίδης, Μόνχε, Ορμπάιθ, Μακούν, Μοντέστο, Αμπντούν, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χαβίτο, Φουστέρ, Μαρκάνο, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Την διοίκηση αντιπροσώπευσαν οι Σάββας Θεοδωρίδης, Γιάννης Μώραλης, Τάσος Μητρόπουλος και Κούλης Δουρέκας.

Βαλβέρδε: "Η ζωή δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο περιθώριο της επίσκεψης υπογράμμισε: "Ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και απέδειξε πως η ζωή δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, αλλά μετράνε και άλλα πράγματα. Δώσαμε χαρά σε αυτά τα παιδιά που τη χρειάζονται αρκετά και ειδικά αυτές τις ημέρες".

Από τη μεριά του ο Τζεμπούρ τόνισε: "Αυτά τα παιδιά περνάνε δύσκολες ημέρες με τις οικογένειές τους και εμείς αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν να τους δώσαμε χαρά, όπως και το πράξαμε".

Ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στην άκρατη μεταγραφολογία που επικρατεί στα ΜΜΕ και σχολίασε τα εξής: "Είναι δουλειά των εφημερίδων και των ΜΜΕ να γράφουν ονόματα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό και δεν μας αφορούν αυτά.

H θέση της ΠΑΕ είναι γνωστή στον κόσμο, ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με προσοχή και μελέτη. Ο κόσμος να ξέρει ότι οποιαδήποτε κίνηση στα μεταγραφικά είναι να γίνει θα γίνει μετά τις 10 Γενάρη. Στόχος μας είναι η ομάδα να συνεχίσει να κατακτά το πρωτάθλημα και να δίνει ωραίους αγώνες στα γήπεδα".

Ανεβάζουν στροφές

Νωρίτερα διεξήχθη η πρωινή προπόνηση (10:30) ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Τετάρτη στο Καραϊσκάκης (4/1, 19:30). Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός του Φέισα που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ανεβάζουν στροφές για την υποχρεώσεις που ακολουθούν στο ξεκίνημα του 2012, με την εντατική προετοιμασία τους να συνεχίζεται την Παρασκευή στις 10:30 με προπόνηση στο Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ