ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση χωρίς Κοστάνσο

Προπόνηση χωρίς Κοστάνσο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την προτελευταία του προπόνηση για το 2011, με τον Φράνκο Κοστάνσο να απουσιάζει λόγω άδειας.

Κάθε ημέρα που περνάει, ο Φράνκο Κοστάνσο δείχνει να είναι ολοένα και περισσότερο ξένο σώμα στον Ολυμπιακό.

Την Πέμπτη, ο Αργεντινός γκολκίπερ δεν είχε εμφανιστεί στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ την Παρασκευή (30/12) απουσίασε από τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη, έχοντας εξασφαλίσει άδεια.

Φυσικά, για να αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι ο πρώην γκολκίπερ της Βασιλείας, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να εμφανίζεται απρόθυμος να ρίξει τις απαιτήσεις του και να φύγει με λιγότερα χρήματα από όσα προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

Στα καθαρά αγωνιστικά νέα από την προπόνηση της Παρασκευής, αυτό που ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως ο Φέισα συνέχισε για ακόμα μία ημέρα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (4/1/12, 19:30) με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Κοστάνσο.

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30. Την Κυριακή θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα (18:00)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ