ΑΡΗΣ

Άρης: "Θέλουμε τελικό με φιλάθλους και των δύο ομάδων"

Η σημαία του Άρη
Η σημαία του Άρη INTIME

Ο Άρης με ανακοίνωση του επανέλαβε την επιθυμία του ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό να γίνει με παρουσία φίλων και των δύο ομάδων.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson πλησιάζει καθώς απομένουν πλέον 17 μέρες μέχρι τις 25/5 που έχει οριστεί η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό.

Οι κίτρινοι με ανακοίνωση τους την Τετάρτη (8/5) επανέλαβαν την επιθυμία ο τελικός να γίνει παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων ενώ τονίζει πως υπάρχει ο χρόνος ώστε να γίνουν οι εργασίες στο γήπεδο του Βόλου και έχει τη διάθεση να συμβάλει για να γίνει αυτό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Απομένουν 17 ημέρες μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Γνωρίζουμε την έδρα και την ώρα έναρξης του τελικού: Πανθεσσαλικό Στάδιο (όπως αναφέρει η προκήρυξη) και σέντρα στις 20:30.

Αυτό που απομένει να μάθουμε, επισήμως, είναι αν ο τελικός θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων ή… μπροστά σε άδεια καθίσματα. Ανεπίσημα, βέβαια, διαβάζουμε και ακούμε δηλώσεις αξιωματούχων του στιλ… "μάλλον πάμε σε τελικό χωρίς θεατές". Επισήμως δεν υπάρχει ακόμη καμία ενημέρωση από κανέναν.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της από την αρχή: Θέλουμε τελικό με φιλάθλους και των δύο ομάδων γιατί αυτό επιτάσσει -μεταξύ άλλων- και ο σκοπός του τελικού: Να είναι μια γιορτή.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν επιθυμεί τελικό σε άδειες εξέδρες και γι’ αυτό άλλωστε είχε -και έχει- τη διάθεση να συμβάλει, ώστε το Πανθεσσαλικό Στάδιο να είναι έτοιμο μέχρι τις 25 του μήνα, πληρώντας τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Διαπιστώνουμε, με λύπη, ότι μάλλον δεν έχουν την ίδια επιθυμία όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Το γιατί δεν το ξέρουμε και το αφήνουμε στην κρίση της κοινής γνώμης.

Για τελευταία φορά, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να καλέσει την ΕΠΟ και την Πολιτεία να αναλάβουν ΣΗΜΕΡΑ δράση, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και το Πανθεσσαλικό να είναι έτοιμο στις 25 Μαΐου για να φιλοξενήσει φιλάθλους και των δύο φιναλίστ.

Εφόσον υπάρξει πραγματική βούληση, ο χρόνος των 17 ημερών είναι αρκετός (το λέμε με βεβαιότητα αυτό γιατί η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τοποθέτησε πρόσφατα το νέο σύστημα καμερών στο Κλεάνθης Βικελίδης και απαιτήθηκε πολύ μικρότερο διάστημα).

Εφόσον ο τελικός διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους, το ελληνικό ποδόσφαιρο και το κύρος του θεσμού θα υποστούν ακόμη ένα πλήγμα, για το οποίο, όμως, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Χρόνος υπάρχει, εφόσον υπάρξει βούληση. Τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις…"

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ