ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Ρόμα επιβεβαιώνει πως "κλείνει" Τοροσίδη

Η Ρόμα επιβεβαιώνει πως "κλείνει" Τοροσίδη
INTIME SPORTS

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Ρόμα βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης, κάτι που επιβεβαιώνουν επίσημα και οι "τζαλορόσι". Διαβάστε τι απομένει για το deal.

Το βράδυ της Κυριακής παρά την έντονη φημολογία πως ο Βασίλης Τοροσίδης είναι πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στην Φούλαμ, το Sport24.gr σας είχε γράψει πως οδεύει προς την Ρόμα .

Αυτό πλέον επιβεβαιώνεται επίσημα και από την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας, κάτι που αποδεικνύεται από τα τελευταία tweets.

Συγκεκριμένα, πριν λίγη ώρα οι "πρωτευουσιάνοι" έγραψαν πως βρίσκονται σε συζητήσεις με τον "Τόρο", ενώ υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες δεν έχουν πληρώσει όλα τα χρήματα για την μεταγραφή του Γκρέκο και έτσι μπορεί να ξοφλήσουν μια και καλή...

Στη συνέχεια, ο επίσημος λογαριασμός της Ρόμα στο twitter δημοσίευσε ένα σχόλιο που αναφέρει πως η μεταγραφή εξαρτάται από τους όρους του συμβολαίου που του προσφέρουν οι "τζαλορόσι" και φυσικά από το αν θα περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Βρισκόμαστε δηλαδή στην τελική ευθεία και όλα δείχνουν πως τις επόμενες ώρες μπορεί να ολοκληρωθεί μια σπουδαία μεταγραφή για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης για την χυλόπιτα του Ολυμπιακού στο 1.000.000€ της Μπεσίκτας και τον Ουτάκα, τον "λαβωμένο" Ιμπαγάσα, την διάψευση για Γιανέφσκι, τις μπηχτές του Ζαραδούκα σε Ζαρντίμ και την πρόταση του Κόκκαλη στον Μαρινάκη για Νικοπολίδη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ