ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κόκκαλης σε Μαρινάκη: "Καλά έκανες με Ζαρντίμ"

Κόκκαλης σε Μαρινάκη: "Καλά έκανες με Ζαρντίμ"
INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Κόκκαλης συμφώνησε με την επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη να διώξει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ πρότεινε παραμονή Αντώνη Νικοπολίδη!

Το όνομά του Σωκράτη Κόκκαλη είχε καιρό να ακουστεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όμως η απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ και κυρίως το ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο της ομάδας, τον έφερε ξανά στο προσκήνιο.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος των "ερυθρολεύκων" βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας όπως σας γράψαμε την Κυριακή, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του Νικοπολίδη και να του εκφράσει την υποστήριξή του.

Στη συνέχεια, ο Σωκράτης Κόκκαλης παρακολούθησε την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Καλά έκανες και τον έδιωξες", φέρεται να είπε ο πρώην στον νυν πρόεδρο της "ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για ένα δικό του παιδί, τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Μάλιστα, ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν παρέλειψε να εκφράσει την άποψή του για τι θα πρέπει να γίνει σχετικά με τον "ερυθρόλευκο" πάγκο. "Η απόφαση ανήκει σε σένα, αλλά εγώ θα κράταγα τον Αντώνη", είπε ο πρώην ισχυρός ηγέτης του Ολυμπιακού.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο πρώην πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ήταν αυτός που είχε φέρει τον Αντώνη Νικοπολίδη στον Πειραιά από την Παιανία και έχει μια εξαιρετική σχέση μαζί του. Μια σχέση γεμάτη αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό που κρατά ακόμα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ