ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει Ρόμα ο Τοροσίδης

Πάει Ρόμα ο Τοροσίδης
INTIME SPORTS

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βασίλης Τοροσίδης ενημέρωσε ότι έχει βρει ομάδα στο εξωτερικό και δεν θα συνεχίσει στους "ερυθρόλευκους". Οδεύει προς Ρόμα, πρόταση και από την Φούλαμ.

Τέλος στο σίριαλ της παραμονής του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός της ομάδας, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών, ενημέρωσε για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Τοροσίδη:

"Με αφορμή τα όσα γράφονται και λέγονται για την ανανέωση ή μη του συμβολαίου μου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα σεβόμενος τη μέχρι τώρα παρουσία μου στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Έχω αποφασίσει να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό.

Θέλω να τονίσω ότι ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση δεν είναι οικονομικός. Θέλω να ζήσω το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Είχα εδώ και καιρό μια πρόταση από τον Ολυμπιακό που με καλύπτει απόλυτα και ευχαριστώ γι αυτό και τη διοίκηση και τον Πρόεδρο. Αλλά η απόφαση μου είναι να παίξω εκτός συνόρων. Στην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός."

Επόμενος σταθμός η Ρώμη

Όσο για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Βασίλη Τοροσίδη, όλα δείχνουν πως οδεύει προς Ιταλία μεριά. Το ενδιαφέρον της Ρόμα που έχει ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό είναι υπαρκτό και ο Έλληνας άσος είναι έτοιμος να γίνει "τζαλορόσο".

Ο "Τόρο" αναμένεται να φύγει αυτή την μεταγραφική περίοδο από τον Ολυμπιακό και η ομάδα της πρωτεύουσας θα δώσει χρήματα στην ομάδα του Πειραιά για να τον αποκτήσει. Ενδιαφέρον και επίσημη πρόταση υπάρχει επίσης και από την Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ