ΤΟΥΡΚΙΑ

Ουτάκα ο αντι-Τζιμπούρ για την Μπεσίκτας

Ουτάκα ο αντι-Τζιμπούρ για την Μπεσίκτας
Τζιμπούρ INTIME SPORTS

Δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ η Μπεσίκτας στον Τζιμπούρ. Στον Τζον Ουτάκα της Μονπελιέ στρέφονται οι "Μαύροι Αετοί".

Η ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού φαντάζει επιβεβλημένη στην Μπεσίκτας.

Οι "Μαύροι Αετοί" παραμένουν ζωντανοί στο παιχνίδι του πρωταθλήματος έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά σε σχέση με την πρωτοπόρο Γαλατασαράι.

Οι τρεις πρώτες επιλογές για τους "Kara Kartal" ήταν οι Νενέ Τζιμπρίλ Σισέ και Ραφίκ Τζιμπούρ.

Οι δύο πρώτοι συνεχίζουν την καριέρα τους στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην Αλ-Γκαράφα, ενώ στην περίπτωση του Τζιμπούρ οι οικονομικές απαιτήσεις του "τρομοκράτη" σε συνδυασμό με τους ενδοιασμούς του να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη βάζουν φρένο στα όνειρα της BJK.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου η Μπεσίκτας δεν δύναται να προσφέρει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ για την απόκτηση επιθετικού.

Γνωρίζοντας πως το συγκεκριμένο ποσό μπορεί να το καλύψει ο Ολυμπιακός προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αλγερινού διεθνή στρέφεται στη λύση του Τζον Ουτάκα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει κατατεθεί πρόταση στον Νιγηριανό άσο της Μονπελιέ με τους Τούρκους να θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό το θέμα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ