ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

LIVE: Ρουμπίν Καζάν-Ολυμπιακός

LIVE: Ρουμπίν Καζάν-Ολυμπιακός

Με επιθετικό σχήμα στη Μόσχα κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν ο Ολυμπιακός. Το μεσημέρι (13.00) LIVE η αναμέτρηση από το Sport24.gr, σε σχολιασμό Παντελή Διαμαντόπουλου! "Βγήκε" η 11άδα από τον Βαλβέρδε.

Ξεκίνησε το Live του Sport24.gr. Συντονιστείτε στο Match Center για την εξέλιξη του ματς .

O Eρνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Ρουμπίν που ξεκινάει στη 1μ.μ. Ο Ισπανός προπονητής προχώρησε σε αλλαγές σε σύγκριση με την ΑΕΚ. Την θέση του τιμωρημένου Παπαδόπουλου, πήρε ο Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας, τοποθετώντας τον Χολέμπας ως αριστερό μπακ.

Επίσης, προτίμησε να αφήσει εκτός τον Ιμπαγάσα, ο οποίος αγωνίστηκε 90 λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ, προτιμώντας στην θέση του τον Μακούν, ενώ και ο Φουστέρ θα ξεκινήσει στη θέση του Καζίμ-Ρίτσαρντς.

Διαβάστε την 11αδα του Ολυμπιακού λίγο πριν την αναμέτρηση με την Ρουμπίν Καζάν: Μέγιερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Kάρολ, Μοδέστο, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Καζίμ, Πάντελιτς και Αμπντούν.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Ρουμπίν Καζάν την Δευτέρα (13/2), με προπόνηση στο Λουζνίκι και το θερμόμετρο να δείχνει -21 βαθμούς Κελσίου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι το ματς θέλει να γίνει και δεν έδειξε να τον απασχολεί το κρύο.

Η 11αδα της Ρουμπίν απoτελείται από τους: Αρλάσουσκις, Κουζμίν, Νάβας, Μποκέτι, Σαρόνοβ, Ριαζάντσεφ, Νεμόβ, Καραντενίζ, Νάτχο, Βαλντές, Ντιαντιούν.

Στον πάγκο της Ρουμπίν βρίσκονται οι: Xαζιζί, Ανσάλντι, Κβερκβέλια, Μπιστρόβ, Κασάεβ, Κίσλιακ, Μάρτινς.

Το Sport24.gr και το Deltiokairou.gr σας παρουσιάζουν τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Μόσχα. Τι θερμοκρασία έχει τώρα, στο "Λουζνίκι".

Ξεκίνησε το Live του Sport24.gr!

Συντονιστείτε στο Match Center

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ