ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στο μυαλό μας η Ρουμπίν και όχι το κρύο"

"Στο μυαλό μας η Ρουμπίν και όχι το κρύο"
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου τόνισε κατηγορηματικά πως στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στην Ρουμπίν και όχι στο κρύο. Τι είπε για την ενδεκάδα και για το αν έχει γούρια

Στο μυαλό του Ερνέστο Βαλβέρδε και των παικτών του Ολυμπιακού είναι μόνο ο αγώνας της Τρίτης με την Ρουμπίν Καζάν και όχι το τσουχτερό κ ρύο που επικρατεί στην Μόσχα.

Αυτό άλλωστε ξεκαθάρισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Δευτέρα (13/2). Επίσης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την ενδεκάδα για το αν έχει γούρια, αλλά και την κατάσταση στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Υπήρχαν πληροφορίες ότι θέλετε να γίνει το ματς. Θέλετε να γίνει το ματς ή σκέφτεστε τον κίνδυνο τον τραυματισμών; " Ήρθαμε για να παίξουμε ένα παιχνίδι και ήρθαμε να το παίξουμε αύριο. Το μυαλό όμως δεν είναι ούτε στο κρύο ούτε στον συνθετικό χλοοτάπητα.

Μας απασχολεί μόνο η Ρουμπίν, η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα και πολύ επικίνδυνη και αυτό πρέπει να προσέξουμε περισσότερο απ' όλα. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές που θα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου θα κρυώνουν περισσότερο. Ήρθαμε για να παίξουμε το παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε. Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε για τον καιρό. Είμαστε στον Φεβρουάριο, είμαστε στην Μόσχα και ήταν αναμενόμενο τι θα συναντήσουμε".

H ομάδα μπορεί να έχει τις ίδιες καλές εμφανίσεις εκτός έδρας όπως στο Champions League; " Θα μας άρεσε να διατηρήσουμε τα καλά παιχνίδια του Champions League. Ξεκινάει μία άλλη διοργάνωση με διαφορετικούς αντιπάλους. Όλα αυτά έγιναν πριν αρκετό καιρό.

Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα γιατί τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε κανένα λάθος γιατί μπορείς να μείνεις εκτός. Μας ενδιαφέρει να διατηρήσουμε την καλή απόδοση τόσο εκτός όσο και στο Καραΐσκάκη".

Ο προπονητής της Ρουμπίν είναι πολύ θρήσκος και προσεύχεται πριν από κάθε παιχνίδι. Συμβαίνει κάτι παρόμοιο με σας; Έχετε κάποια γούρια; " Όχι, δεν θα έλεγα ότι είμαι θρήσκος. Δεν ήμουν προληπτικός μέχρι που ήρθα στην Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι υπερβολικοί με αυτά τα πράγματα και έτσι άρχισα να αποκτώ κι εγώ προλήψεις".

Ποια είναι τα δυνατά σημεία της Ρούμπιν και τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός; " Είναι μία ομάδα πολύ οργανωμένη είναι συμπαγής η άμυνα της. Είναι μία ομάδα που δεν χάνει εύκολα. Έχει παίκτες γρήγορους και επικίνδυνους στην επίθεση. Διαθέτει μία πολύ συμπαγή και οργανωμένη άμυνα".

Τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι πολύ καλά. Αυτή η κατάσταση επηρεάζει την ομάδα; " Όχι. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι κάτι καινούριο. Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές εδώ και ένα χρόνο. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Η κατάσταση είναι τεταμένη τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν μας επηρεάζει. Εμείς εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές".

Πέρα από την αλλαγή του Αβραάμ σχεδιάζετε άλλες αλλαγές; " Γνωρίζουμε πως ο Αβραάμ θα λείπει και θα πρέπει να αποφασίσω ποιος θα πάρει την θέση του. Δεν έχω αποφασίσει την ενδεκάδα γιατί περιμένω να δω σε τι κατάσταση είναι όλοι οι παίκτες μετά το ματς με την ΑΕΚ και να βάλω τους πιο έτοιμους. Θέλω να κρατήσω όμως το ίδιο πνεύμα που υπήρχε στα τελευταία παιχνίδια και τα πήγαμε πολύ καλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ