ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η συνάντηση με τους αρχηγούς και η συγνώμη του Μιλιβόγεβιτς

Η συνάντηση με τους αρχηγούς και η συγνώμη του Μιλιβόγεβιτς

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά την ομιλία στους ποδοσφαιριστές είχε συνάντηση με τους τέσσερις αρχηγούς του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι ζήτησε από τους "παλιούς" και γιατί μίλησε μόνο ο Μιλιβόγεβιτς μπροστά σε όλους.

Μετά το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είδαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας, μίλησε στους ερυθρόλευκους σε έντονο ύφος και επέβαλλε πρόστιμο 500.000 ευρώ για την απόδοση των παικτών στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντνίπρο για το Europa League και με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Αμέσως μετά, είχε κατ ιδίαν συνάντηση με τους Μανιάτη, Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ ,Φουστέρ και τους ζήτησε να αναλάβουν δράση, ως οι παλαιότεροι στην ομάδα.

Αυτό που θέλει από τους τέσσερις αρχηγούς ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι να μιλήσουν με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και να τους δώσουν να καταλάβουν τι είναι ο Ολυμπιακός, τι θέλει ο κόσμος από αυτούς και πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μαρινάκης: ''Να τελειώσει το πρωτάθλημα''

"Είναι η ώρα της αντεπίθεσης. Εσείς πρέπει ως αρχηγοί να μπείτε στην πρώτη γραμμή, να δώσετε το παράδειγμα στους άλλους. Θέλω να ματώσετε σε όλα τα παιχνίδια. Τελείωσαν τα λόγια. Σας το είπα και πριν. Αντεπίθεση", είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους αρχηγούς του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Μανιάτης πήρε το λόγο και ανέλαβε την ευθύνη να μεταφέρει σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τη σημασία του νταμπλ για τον σύλλογο και τον κόσμο, με τον αρχηγό να παίρνει τη σκυτάλη από τον πρόεδρο. Όπως τόνισε ο Έλληνας αμυντικός μέσος, θα μαζέψει τους παίκτες πριν την προπόνηση της Τρίτης και θα κάνει πράξη όσα ζήτησε ο πρόεδρος.

Πρόστιμο 500.000 ευρώ από Μαρινάκη

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ομιλία που προηγήθηκε της συνάντηση με τους αρχηγούς κανένας από τους ερυθρόλευκους δεν "απάντησε" στον Βαγγέλη Μαρινάκη, εκτός από τον Μιλιβόγεβιτς που ζήτησε και πήρε το λόγο: "Θέλω, εδώ μπροστά σε όλους, να ζητήσω συγνώμη για την αποβολή μου στο παιχνίδι με την Ντνίπρο".

Το νέο τατουάζ του Ντουρμάζ

Αυτή ήταν και η μοναδική φωνή που ακούστηκε μετά την ομιλία του Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές, με τους υπολοίπους να δείχνουν να καταλαβαίνουν πως δεν είχαν κάτι να πουν παρά μόνο να δώσουν τις απαντήσεις που πρέπει στο γήπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ