ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: ''Να τελειώσει το πρωτάθλημα''

Μαρινάκης: ''Να τελειώσει το πρωτάθλημα''
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Βγήκε από το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, που δήλωσε ότι έκανε συγκεκριμένη πρόταση για την αντιμετώπιση της βίας, που βρήκε σύμφωνα όλα τα μέλη.

Το αφεντικό των ''ερυθρόλευκων'' δήλωσε ότι εκείνο που προέχει είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα, καταθέτοντας πρόταση με την οποία συμφώνησαν όλα τα μέλη της διοργανώτριας αρχής. Αρχικά ανέφερε: ' 'Είχαμε μια επικοδομοιτική συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη της Σούπερ Λιγκ. Κάναμε μια συγκεκριμένη πρόταση για δραστικά μέτρα που πρέπει να ισχύσουν άμεσα για τις επόμενες αγωνιστικές, μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Η συμφωνία ήταν ομόφωνη. Το ποια ήταν η πρόταση θα σας ενημερώσει ο κ. Μποροβήλος''.

Πρόσθεσε ακόμα: ''Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις μας εναντίον της βίας στα γήπεδα. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα προχωρήσουμε. Για τα υπόλοιπα λόγο θα έχει η δικαιοσύνη. Προτείναμε ως Ολυμπιακός μέτρα για την καταπολέμηση της βίας, έγινε μια σωστή συζήτηση και συμφωνήσαμε''.

Όσο για τα όσα έγιναν στο περασμένο διοικητικό συμβούλιο ανέφερε: ''Έγινε μια λεκτική αντιπαράθεση. Έχουν συμβεί αυτά και άλλες φορές στη Σούπερ Λίγκα. Προχωράμε μπροστά. Το ζητούμενο είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα και να ξεκινήσει το επόμενο σε πιο σωστές βάσεις.''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ