ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φήμες για Πέτριτς και Ολυμπιακό

Φήμες για Πέτριτς και Ολυμπιακό

Για τον διεθνή Κροάτη, Μλάντεν Πέτριτς του Αμβούργου ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος. Διαβάστε τι είπε!

Μπορεί παίκτες και προπονητής του Ολυμπιακού να δουλεύουν καθημερινά για τα αγωνιστικά θέματα, όμως υπάρχουν κι αυτοί που φροντίζουν για το μέλλον και την ενίσχυσης της ομάδας εφόσον χρειαστεί φυσικά.

Ένα ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου και κάποιες πηγές από την πλευρά του Πέτριτς, φουντώνουν τα σενάρια που αναφέρουν πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον έμπειρο Κροάτη άσο.

Συγκεκριμένα, ο Πέτριτς πρόκειται να μείνει ελεύθερος από το Αμβούργο το καλοκαίρι του 2012 και μια από τις ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους είναι και ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει η "Sportday", το "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον αποκάλυψε ο ίδιος ο 30χρονος επιθετικός. "Έχω ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, της Βαλένθια και μίας ρωσικής ομάδας", φέρεται να είπε ο διεθνής άσος. Από την Ιταλία μάλιστα γράφουν και για φλερτ με τη Νάπολι, οπότε οι δυσκολίες και οι αντίπαλοι είναι αρκετά.

Άρχισαν τα όργανα με τους μεταγραφικούς στόχους από νωρίς νωρίς....

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ