ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραντεβού Μαρινάκη - Βαλβέρδε για μεταγραφές

Ραντεβού Μαρινάκη - Βαλβέρδε για μεταγραφές
INTIME SPORTS

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μαρινάκης θα συναντηθεί με τον Βαλβέρδε για μεταγραφές και γενικά το ρόστερ. Ποια είναι τα πλάνα, τι "παίζει" με Κοστάνσο, Γέστε, αλλά και με Ντιόγκο. Όλο το ρεπορτάζ από το Sport24.gr!

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει... τρένο στο πρωτάθλημα τις τελευταίες αγωνιστικές και όπως είναι φυσικό υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στην "ερυθρόλευκη" διοίκηση για τα τελευταία αποτελέσματα και τις εμφανίσεις.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως στον Πειραιά θα αφήσουν τα πράγματα στη τύχη τους και αναμένεται συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε σχετικά με το ρόστερ.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να τα πουν μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18/12, 19:30), για τις μεταγραφές που ίσως γίνουν, αλλά και γενικότερα το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η αίσθηση πως η ομάδα δεν έχει κενά, αφού στα τελευταία ματς, αρκετοί παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, έδειξαν πως είναι έτοιμοι και μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες. Γενικότερα φάνηκε πως το ρόστερ είναι γεμάτο.

Φυσικά, όλα είναι στο χέρι του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού μένει να δούμε ποιες θα είναι οι απαιτήσεις του στο ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο των Πρωταθλητών Ελλάδας και τι παίκτες θα ζητήσει (αν ζητήσει). Οι μεταγραφές λοιπόν θα κριθούν από τα "θέλω" του Ισπανού κόουτς, ενώ μη ξεχνάμε και κάποιες ανοιχτές υποθέσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ.

Για παράδειγμα, τερματοφύλακας θα αποκτηθεί μονάχα αν φύγει ο Κοστάνσο κι αυτό δεν μοιάζει και πολύ πιθανό. Ο Αργεντινός έχει μεγάλο συμβόλαιο και θα πρέπει να βρεθεί ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του τον Γενάρη. Είναι κομματάκι δύσκολο αυτό...

Το ίδιο σενάριο ισχύει και για τον Φραν Γέστε. Ο Βάσκος μεσοεπιθετικός, προβλημάτισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την κίνησή του να κάνει επέμβαση χωρίς να τους ειδοποιήσει, ενώ οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του είναι ένας εξίσου μεγάλος πονοκέφαλος. Οπότε αν βρεθεί ομάδα να τον ζητήσει, ο Ολυμπιακός δεν θα πει "όχι".

Όσο για τον Ντιόγκο, για τον οποίο ακούγονται πολλές φήμες τελευταία περί επιστροφής του στον Πειραιά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν είναι και πολύ ζεστοί. Συγκεκριμένα, πρώτα θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να του βρουν ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα κοιτάξουν αν θα γυρίσει στο Λιμάνι.

Τέλος, ο Τάτος, θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ατρόμητο, με τη μορφή δανεισμού. Μπορεί ορισμένα δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ίσως έρθει στον Πειραιά τον Γενάρη, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως ξεκαθαρίζουν από τη διοίκηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ