ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Ρέτσο η Κολωνία

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Ρέτσο η Κολωνία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη μεταγραφική λίστα της Κολωνίας βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρέτσος και το υπαρκτό ενδιαφέρον επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής των "τράγων".

O Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση της Γκλάντμπαχ, ύψους 8 εκατ. ευρώ για τον Παναγιώτη Ρέτσο, όπως και μια κρούση με 10 εκατ. ευρώ από την Κολωνία που όμως αναμένεται να επανέλθει με μεγαλύτερη προσφορά.

Το γεγονός ότι βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των "τράγων" ο 18χρονος κεντρικός μέσος, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Γεργκ Σμάτκε.

"Πρόκειται για έναν πολυθεσίτη αμυντικό παίκτη που έκανε το ξεπέταγμα του την περσινή σεζόν", υποστήριξε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής της Κολωνίας σε ερώτηση για τον Παναγιώτη Ρέτσο και σχολίασε το ύψος των χρημάτων που μπορεί να διαθέσει η γερμανική ομάδα στη μεταγραφική περίοδο.

"Όλοι ξέρουν πως το τηλεοπτικό συμβόλαιο από μόνο του ισοδυναμεί με περισσότερα χρήματα. Αυτό παίζει ρόλο στα έσοδα της ομάδας και στις κινήσεις που μπορεί να κάνει", υποστήριξε χαρακτηριστικά δίχως να μπει σε συγκεκριμένα νούμερα.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο Έλληνας διεθνής αμυντικός αποτελεί μεταγραφικό στόχο της γερμανικής ομάδας, που σκοπεύει να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να αποσπάσει το "ναι" του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του παίκτη.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεύτερο Nein Ολυμπιακού για Ρέτσo!
Η Κρίσταλ Πάλας έχασε τον Σίλβα λόγω διακοπών του προέδρου!
Σενάριο για Τζουρού και Ολυμπιακό
Στα τελικά του Μουντιάλ το Ιράν
Φιλικό με τη Λόκερεν στις 15 Ιουλίου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ