ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάριο για Τζουρού και Ολυμπιακό

Switzerland's Johan Djourou gestures during the Euro 2016 round of 16 soccer match between Switzerland and Poland, at the Geoffroy Guichard stadium in Saint-Etienne, France, Saturday, June 25, 2016. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Switzerland's Johan Djourou gestures during the Euro 2016 round of 16 soccer match between Switzerland and Poland, at the Geoffroy Guichard stadium in Saint-Etienne, France, Saturday, June 25, 2016. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ο Ζοάν Τζουρού δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με το Αμβούργο και οι Γάλλοι βάζουν τον Ολυμπιακό στην διεκδίκηση της υπογραφής του 30χρονου διεθνή στόπερ.

Μια από τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, είναι η απόκτηση ενός στόπερ που θα ανεβάσει την ποιότητα της αμυντικής γραμμής.

Για τον Γκονσάλο Ροντρίγκες έχουν κάνει την κίνηση τους στο Λιμάνι και σειρά έχουν πάρει τα παιχνίδια τακτικής σε επίπεδο διαπραγματεύσεων με τον μάνατζερ του παίκτη.

Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Αντερλάν Σάντος της Βαλένθια έχει ξαναμπεί στη λίστα υποψηφίων του Ολυμπιακού (όπως και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια), ενώ ο Μιγκέλ Μπρίτος της Γουότφορντ είναι μια ακόμη περίπτωση που έχει προταθεί.

Ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία τοποθετούν τους Πειραιώτες στην κούρσα διεκδίκησης της υπογραφής ενός παίκτη, η υπόθεση του οποίου μοιάζει περισσότερο απλή συγκριτικά με τους προαναφερθέντες. Από την άποψη ότι μένει ελεύθερος στο τέλος του Ιουνίου.

Ο λόγος για τον Ζοάν Τζουρού, ο οποίος δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με το Αμβούργο. Απόφαση την οποία είχε ανακοινώσει από την Φλεβάρη στον γερμανικό σύλλογο, με αποτέλεσμα να μπει σταδιακά στον "πάγο". Μέχρι τότε ο ύψους 191 εκατοστών κεντρικός αμυντικός είχε γράψει 16 συμμετοχές στη σεζόν, στην διάρκεια της οποίας αντιμετώπισε και δύο μυϊκούς τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός δράσης 25 μέρες τον Οκτώβρη και άλλες δύο εβδομάδες τον Απρίλη.

Bayern's Thomas Mueller, center, and Hamburg's Johan Djourou, right challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and FC Bayern Munich in Hamburg, Germany, Saturday, Sept. 24, 2016. (AP Photo/Markus Schreiber)
Bayern's Thomas Mueller, center, and Hamburg's Johan Djourou, right challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and FC Bayern Munich in Hamburg, Germany, Saturday, Sept. 24, 2016. (AP Photo/Markus Schreiber) AP

Με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, έχει παίξει 67 παιχνίδια με τη φανέλα της εθνικής Ελβετίας και εντάχθηκε από τις ακαδημίες της ελβετικής Καρούζ σε αυτές της Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2003. Στους "κανονιέρηδες" (140 συμ.) έμεινε μέχρι το 2014, όταν και αποκτήθηκε από το Αμβούργο (104 συμ.) έναντι τριών εκατ. ευρώ. Ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί ως δανεικός σε Μπέρμιγχαμ (13 συμ.) και Ανόβερο (16 συμ.).

Οι Γάλλοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι η Μονπελιέ με την Κρίσταλ Πάλας και τον Ολυμπιακό έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 30χρονου (18/1/1987) στόπερ, που ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής μπορεί να διαπραγματευθεί την μετακίνηση του στη νέα ομάδα της καριέρας του. Στο Λιμάνι πάντως δύσκολα θα πάνε στην επόμενη λύση αν πρώτα δεν πάρουν την οριστική απάντηση του Γκονσάλο Ροντρίγκες.

Photo credits: (AP Photo/Pavel Golovkin), (AP Photo/Markus Schreiber)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στα τελικά του Μουντιάλ το Ιράν
Φιλικό με τη Λόκερεν στις 15 Ιουλίου
Ο Μαρινάκης στην υποδοχή των Κινέζων
Φουντώνουν τα σενάρια για Τζόρτζεβιτς
Μην το... Χάσι στις μεταγραφές
"Η Ριέκα θέλει 5.000.000 ευρώ για Μπράνταριτς"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ