ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδιαφέρει και ενδιαφέρεται ο Βαρέλα

Ενδιαφέρει και ενδιαφέρεται ο Βαρέλα

Δημοσίευμα από την Ιταλία θέλει τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτηση του Σιλβέστρε Βαρέλα. Διαβάστε τι δήλωσε στο Sport24.gr ο ατζέντης του, για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο 30χρονος ακραίος στους Πειραιώτες.

Το απόγευμα της Τετάρτης (3/6) η ιταλική ιστοσελίδα " www.tuttomercatoweb ", υποστήριζε πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Σιλβέστρε Βαρέλα, του 30χρονου (2/2/1985) εξτρέμ με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι και πορτογαλικό διαβατήριο.

Το πρώτο μισό της σεζόν, ο Βαρέλα αγωνίστηκε στην Premier League και την Γουέστ Μπρόμιτς, με απολογισμό 2 γκολ και 3 ασίστ σε 10 συνολικά συμμετοχές.

Τον Γενάρη μετακόμισε στην Πάρμα και το Campionato, όπου μέτρησε συνολικά 20 εμφανίσεις με 3 τέρματα και 1 ασίστ. Αγωνίζεται κατά βάση ως αριστερός ακραίος κυνηγός, με έφεση να συγκλίνει στον άξονα καθότι δεξιοπόδαρος, γεγονός που του επιτρέπει να παίζει με ευχέρεια και στην δεξιά πλευρά της επίθεσης. Η καλή του παρουσία τους τελευταίους μήνες στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί στην Εθνική Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος.

Το Sport24.gr εντόπισε τον ατζέντη του παίκτη, Πάουλο Μπαρμπόζα, ο οποίος ήταν προσεκτικός στα όσα μας αποκάλυψε, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως ο Βαρέλα θα ήθελε να φορέσει τα "ερυθρόλευκα".

"Σε επίσημο επίπεδο δεν έχει υπάρξει καμία επαφή", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πάουλο Μπαρμπόζα, ωστόσο μάλλον πρόκειται για αριστοτεχνική... ντρίμπλα αν λάβουμε υπόψιν την απάντηση που μας έδωσε όταν τον ρωτήσαμε αν έχει γίνει κουβέντα, έστω και ανεπίσημα: "Ανεπίσημα; Πιθανόν... Δεν μπορώ να σας επιβεβαιώσω κάτι παραπάνω".

Ο ατζέντης του Βαρέλα υποστήριξε πως ο πελάτης του είναι θα ήταν απόλυτα θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού, με την παρουσία του Βίτορ Περέιρα να παίζει τον δικό της ρόλο:

"Δεν θα υπήρχε πρόβλημα να αγωνιστεί ο Βαρέλα στον Ολυμπιακό. Θα τον ενδιέφερε ξεκάθαρα αυτή η προοπτική. Η παρουσία του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο της ελληνικής ομάδας θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Ο Σιλβέστρε έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Πόρτο αλλά δεν θα παραμείνει στο κλαμπ".

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Πορτογάλος ατζέντης δεν ήθελε να πει και πολλά για τις επαφές που υπάρχουν (;) με τον Ολυμπιακό, ενώ είναι δεδομένο πως ο Βαρέλα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τζουλέν Λοπετέγκι, τεχνικού της Πόρτο και για τον λόγο αυτό δεν θα μείνει στους "Δράκους" παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο έως τις 30/6/2016.

Περέιρα και Βαρέλα συνεργάστηκαν στην Πόρτο από το 2011 έως το 2013, με τον διεθνή άσο να έχει σε αυτό το διάστημα 72 συμμετοχές, 13 γκολ και 6 ασίστ υπό την καθοδήγηση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ξανά για Μπελφοντίλ

Στο δημοσίευμα της ιταλικής σελίδας γίνεται ξανά λόγος για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Ισάκ Μπελφοντίλ.

Δεν πρόκειται για κάτι καινούριο ωστόσο, είναι κάτι που είχατε διαβάσει στο Sport24.gr από τις 15 Μαΐου , ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες στην Αλγερία έκαναν λόγο για πρόταση των "ερυθρολεύκων" στον διεθνή φορ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ