ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαφορά με Άντερλεχτ, αισιοδοξία για Μουνιέ

Διαφορά με Άντερλεχτ, αισιοδοξία για Μουνιέ
INTIME SPORTS

Σημαντική διαφορά υπάρχει για την ώρα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άντερλεχτ για τον Μιλιβόγεβιτς. Τι γίνεται με, Καρίγιο, Μουνιέ. Σενάρια για πρόταση των Πειραιωτών σε Μπελφοντίλ. (video)

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι ένας παίκτης που ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σέρβος μέσος αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στον Πειραιά από την Άντερλεχτ, αρέσει στον Βίτορ Περέιρα και οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Βέλγους.

Μεταξύ Ολυμπιακού και Άντερλεχτ υπήρχε ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή ύψους 2,7 εκ. ευρώ, χρήματα που θεώρησαν υπερβολικά οι νταμπλούχοι Ελλάδας, με αποτέλεσμα να μην την ενεργοποιήσουν, επιλέγοντας να ξεκινήσουν εκ νέου τις συζητήσεις από μηδενική βάση.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως ούτε αυτή η μεταγραφική υπόθεση θα είναι εύκολη για τον Ολυμπιακό, αφού για την ώρα διαπιστώνεται διαφορά και μάλλον σημαντική, στις διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με τον Τύπο στο Βέλγιο, οι "ερυθρόλευκοι" προσφέρουν 1 εκατομμύριο ευρώ στην Άντερλεχτ για τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ στις Βρυξέλλες κοστολογούν τον παίκτη με 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό δηλαδή κοντά στην ρήτρα.

Η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική, αλλά δεν αλλάζει και πολλά στην πράξη. Ο Ολυμπιακός δίνει 1,3 εκατομμύρια ευρώ για τον Μιλιβόγεβιτς με σκοπό να φτάσει μάξιμουμ στο 1,5 αν χρειαστεί. Η Άντερλεχτ πράγματι αξιώνει κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, επομένως μιλάμε για σημαντική διαφορά και όχι τόσο εύκολο να καλυφθεί.

Ο Μιλιβόγεβιτς από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει στους Βέλγους πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και ίσως αυτή η επιθυμία του Σέρβου να παίξει τον δικό της ρόλο. Υπενθυμίζουμε πως με τον σύλλογο των Βρυξελλών, ο 23χρονος μέσος έχει συμβόλαιο έως το 2018.

Στασιμότητα για Καρίγιο

Για τον Γκουίντο Καρίγιο τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα. Ο Ολυμπιακός έχει μυριστεί πως η Εστουντιάντες θέλει να τον χρησιμοποιήσει με σκοπό να ανέβει κι άλλο η τιμή του παίκτη και οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να γίνουν παιχνιδάκι στα χέρια των Αργεντίνων. Οι οποίοι δεν βλέπουν να έρχεται για την ώρα και η πρόταση που τόσο πολύ επιθυμούσαν τις τελευταίες μέρες: αυτή της Ίντερ.

Για την ώρα μονάχα η Μονακό και ο Ολυμπιακός έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για τον 24χρονο φορ, με χρήματα όχι και τόσο μακριά από αυτά που ζητάνε στην Λα Πλάτα. Η πρόταση της Ρίβερ απείχε σημαντική απόσταση από τις απαιτήσεις της Εστουντιάντες, το ίδιο και αυτή της Άντερλεχτ, η οποία πάντως μοιάζει έτοιμη να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον παίκτη.

Οι "ερυθρόλευκοι" πάντως έχουν ξεκινήσει τα δικά τους παιχνίδια τακτικής απέναντι στους Αργεντίνους, έχουν στο συρτάρι τους μια ακόμη πρόταση για την αγορά του Καρίγιο, αλλά εξαρτάται απλό την συμπεριφορά της Εστουντιάντες το αν και πότε θα την ενεργοποιήσουν. Για την ώρα στο Λιμάνι παρακολουθούν διακριτικά τις όποιες εξελίξεις.

Αισιοδοξία για Μουνιέ

Είναι ένας παίκτης που τον θέλουν στον Πειραιά και δεν το κρύβουν. Εξάλλου εδώ και κάμποσες μέρες είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μονπελιέ του ιδιόρρυθμου Λουί Νικολέν. Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δώσει περί τα 2 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, οι απαιτήσεις των Γάλλων είναι κοντά στα 2,5, επομένως υπάρχει περιθώριο και πρόσφορο έδαφος για συμφωνία.

Οι αξιώσεις του Μουνιέ για την ετήσια αποζημίωση του είναι υψηλές και φτάνουν στο 1,4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά στο Λιμάνι μπορούν να τον πείσουν να υπογράψει με 1 εκατ. ευρώ και ορισμένα πολύ καλά μπόνους. Ο Πιέρ Ισά είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται την συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο η απουσία του Γιάννη Βρέντζου στο εξωτερικό ίσως να είχε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Πρόταση (;) σε Μπελφοντίλ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από περίπου 15 ημέρες, στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο Ισάκ Μπελφοντίλ. Πρόκειται για τον Αλγερινό (με γαλλικό διαβατήριο) στράικερ της Πάρμα, ο οποίος από τις αρχές Μαΐου έμεινε ελεύθερος εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ιταλικός σύλλογος. Με θητεία σε ομάδες όπως η Λιόν και η Ίντερ, ο 23χρονος διεθνής (12 συμ., 2 γκολ) επιθετικός είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά σίγουρα όχι αυτό που λέμε... σεσημασμένος σκόρερ.

Η σωματοδομή του (192 εκ.) τον βοηθάει να γεμίζει την περιοχή και να έχει εκτόπισμα, έχει καλή τεχνική αλλά όχι και το ένστικτο του εκτελεστή. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν τα 9 γκολ (συν 9 ασίστ) σε 89 εμφανίσεις του στο Campionato. Ο Μπελφοντίλ πάντως θεωρεί πως ουσιαστικά στην Ιταλία δεν του δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Όπως και να 'χει, στην Αλγερία κυκλοφορούν σενάρια τα τελευταία 24ωρα που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει κάνει την κίνηση του για τον Μπελφοντίλ, προκειμένου να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον 23χρονο φορ.

* Στα videos που ακολουθούν δείτε εν δράσει τους Αντονί Μουνιέ και Ισάκ Μπελφοντίλ



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ