ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής Τάτος, Βλαχοδήμος

Εκτός αποστολής Τάτος, Βλαχοδήμος
INTIME SPORTS

Για δεύτερο ματς ο Βλαχοδήμος μένει εκτός αποστολής, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τον Τάτο. Στην 19άδα ο Μανωλάς, αφού τραυματίστηκε ο Κοντρέρας. Διαβάστε αναλυτικά...

Έτοιμος για το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, με σκοπό να αυξήσει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, που στραβοπάτησε εντός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1).

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο γήπεδό τους σε επίσημο ματς τη φετινή σεζόν και αναμένεται αρκετός κόσμος στις εξέδρες να βρεθεί στο πλάι του Λεονάρντο Ζαρντίμ και των παικτών του.

Αντίπαλος είναι ο πάντα υπολογίσιμος και ενισχυμένος φέτος Λεβαδεακός (Κυριακή 20:30, NOVA) και ο προπονητής του Ολυμπιακού καλείται να κάνει πλάνα δίχως τον Πάμπλο Κοντρέρας. Γι' αυτόν τον λόγο μάλιστα, ο Μανωλάς βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με Τάτο και Βλαχοδήμο.

Ο πρώην άσος της Ξάνθης μένει και πάλι εκτός όπως και στην Βέροια, ενώ ο Τάτος που επέστρεψε από τον τραυματισμό δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, αφού ίσως δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν πολύ στην τακτική, έκαναν και δίτερμα, ακούγοντας διαρκώς τις οδηγίες του προπονητή τους για το πώς θέλει να παίζουν.

Μοναδικοί απόντες από το πρόγραμμα ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο πρώτος συνεχίζει καθημερινά το πρόγραμμα αποκατάστασης που του έχει δοθεί, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον χιαστό. Ο δεύτερος έκανε και σήμερα θεραπεία, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αριστερό προσαγωγό.

Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επέλεξε για την αποστολή, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό. Σε αυτή συμμετέχουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο.

Όσοι έμειναν εκτός 18άδας θα γυμναστούν το πρωί (08:30) της Κυριακής (2/9) στο Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ