ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Ιμπαγάσα

Εκτός αποστολής ο Ιμπαγάσα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο το Σάββατο (28/4) στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής Ιμπαγάσα, Ντιόγκο και Καζίμ. Δείτε τους είκοσι που πήρε ο Βαλβέρδε

Με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο (28/4, 20.30) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος, στην οποία δεν βρίσκονται οι Ιμπαγάσα, Ντιόγκο, Καζίμ, Παπάζογλου, Μόνχε, Δασκαλάκης και ο Πάντελιτς, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Στους είκοσι ποδοσφαιριστές που πήρε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην αποστολή, είναι και οι "μικροί" Μπάμποβιτς και Διαμαντάκος.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι: Μέγκιερι, Κάρολ, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ και Διαμαντάκος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ