ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξω εξαιτίας τραυματισμού ο Φινμπόγκασον και όχι λόγω Άουγκσμπουργκ

Έξω εξαιτίας τραυματισμού ο Φινμπόγκασον και όχι λόγω Άουγκσμπουργκ
INTIME SPORTS

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον παραπονέθηκε προς το τέλος της προπόνησης για ενοχλήσεις στο πόδι και για αυτό αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά (7/1, 17:15). Στην Γερμανία πάντως συνεχίζουν τον χαβά τους.

Τη στιγμή που στην Γερμανία εξακολουθούν να γράφουν για το ενδιαφέρον της Άουγκσμπουργκ προς τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ήρθε ο αποκλεισμός του από το αυριανό ματς Κυπέλλου στα Χανιά (7/1, 17:15) για να ανάψει… φωτιές στους Βαυαρούς.

Αμέσως το πληροφορήθηκαν τα γερμανικά ΜΜΕ και άρχισαν να κάνουν εικασίες και εκτιμήσεις για το μέλλον του, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν μία σοβαρή λεπτομέρεια.

Ποια είναι αυτή; Ότι ο παίκτης προς το τέλος της προπόνησης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο πόδι και ενημέρωσε τους γιατρούς και τον Σίλβα. Οπότε, δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει στα Περιβόλια και έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Όσο για το ενδιαφέρον της Άουγκσμπουργκ, αυτό φαίνεται πώς είναι υπαρκτό. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει "ενοχληθεί" κανένας και κυρίως δεν έχει γίνει κρούση από πλευράς Γερμανών στην Ρεάλ Σοθιεδάδ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ