ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίχτυα στην Πορτογαλία

Δίχτυα στην Πορτογαλία
Ρίκι Φαν Βόλφσβίνγκελ

Άνθρωπος του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Πορτογαλία την Κυριακή. Διαβάστε ποιους παίκτες παρακολούθησε (video).

Μπορεί οι πληροφορίες να αναφέρουν πως Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με σκοπό να συζητήσουν για το ρόστερ της ομάδας, αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε άνθρωπος από τον περιβάλλον των "κόκκινων" βρέθηκε στο παιχνίδι της Ακαντέμικα με την Σπόρτινγκ, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, όπως και σε αυτό της Πόρτο με την Μαριτίμο.

Όπως είναι γνωστό, ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Χαβίτο και παρά την επιστροφή του Μακούν, οι ερυθρόλευκοι ίσως κινηθούν για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού (σε ρόλο αντι-Γκαλέτι) και όπως είναι λογικό η αγορά της Πορτογαλίας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Και λόγω του ότι οι μεταγραφικοί στόχοι είναι εφικτοί οικονομικά. όπως και γιατί αρκετοί παίκτες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και μπορούν να αποκτηθούν με λιγότερα χρήματα τον Γενάρη.

Δυο παίκτες πάντως που ξεχώρισαν ήταν ο Πεσένια (πρώην τερματοφύλακας του Θρασύβουλου) και ο Ολλανδός επιθετικός Ρίκι Φαν Βόλφσβίνγκελ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ