ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ζαν Μακούν επιστρέφει...

Ο Ζαν Μακούν επιστρέφει...
INTIME SPORTS

Η ώρα της επιστροφής του Ζαν Μακούν πλησιάζει, αφού ο Καμερουνέζος έβγαλε μέρος της προπόνησης. Δείτε πότε θα είναι έτοιμος.

Οι διακοπές έρχονται για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όμως προέχει ο αγώνας του Κυπέλλου με τον Πιερικό (Τετάρτη, 21/12 17:00). Το σημαντικό βέβαια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι οι επιστροφές των παικτών.

Ένα απ' αυτούς είναι και ο Ζαν Μακούν, που την Δευτέρα έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετά τις γιορτές όλα δείχνουν πως θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Άλλο ένα όπλο λοιπόν θα έχει στα χέρια του το 2012 ο Ισπανός, που περιμένει τις επιστροφές για να μιλήσει για μεταγραφές .

Κατά τ' άλλα, ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης και έχει ακόμη χρόνο μπροστά του για να γυρίσει, ενώ ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Όσο για τους παίκτες που έπαιξαν με τον ΠΑΣ έκαναν αποθεραπεία.

Σ' ότι αφορά στο ματς με τον Πιερικό, είναι δεδομένο πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει αρκετές αλλαγές και πιθανότατα να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Κάτι που έπραξε και σε Κέρκυρα και Λιβαδειά.

Η μίνι προετοιμασία των Πειραιωτών για το τελευταίο ματς της χρονιάς όπου μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη, που θα δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με προπόνηση στις 15:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ