ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξελίξεις μέσα στην ημέρα για Κόστα και Ροζίτσκι

Εξελίξεις μέσα στην ημέρα για Κόστα και Ροζίτσκι

Μέσα στην ημέρα αναμένονται εξελίξεις στις υποθέσεις των Ρικάρντο Κόστα και Τόμας Ροζίτσκι για τον Ολυμπιακό, καθώς περιμένει τα νεότερα από δύο "μέτωπα". Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Προάγγελος εξελίξεων στα μετεγγραφικά είναι η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό, καθώς περιμένει νεότερα από δύο "μέτωπα". Ο Ρικάρντο Κόστα, είναι ο βασικός στόχος για το κέντρο της άμυνας. Στον Ολυμπιακό περιμένουν άμεσα το "ναι" της Αλ Σαϊλίγια για τον εξάμηνο δανεισμό του Πορτογάλου στόπερ, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Κόστα μίλησε στο Sport24.gr με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τον Μίτσελ και τον Βαλβέρδε, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων", χωρίς όμως να παίρνει θέση για τη μεταπήδηση του στον πρωταθλητή, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Από 'κει και πέρα, το Sport24 παρουσίασε το προφίλ του Πορτογάλου, ο οποίος έπαιξε και στη Βαλένθια, ενώ ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θυμάται τον συμπαίκτη του στην Πόρτο. Αν αποκτηθεί θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη, ενισχύοντας την αμυντική γραμμή που μετράει αρκετά προβλήματα μετά την αποχώρηση του Αμπιντάλ και τους τραυματισμούς των Μποτία και Αυλωνίτη.

Τι ισχύει με τον Ροζίτσκι

Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην υπόθεση του Τόμας Ροζίτσκι. Μπορεί από τον Ολυμπιακό να διαψεύδουν, αλλά είναι δεδομένο πως ο Τσέχος μέσος απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ένα ζήτημα υψίστης δυσκολίας, στο μεγάλο λιμάνι κρατούν μικρό καλάθι.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο 34χρονος παίκτης. Στην Άρσεναλ δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής πια κι αν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, τότε ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει την περίπτωσή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ