ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε ο Ντιγκάρ της Νις

Προτάθηκε ο Ντιγκάρ της Νις
Ντιγκάρ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση μέσου και στην Γαλλία γίνεται λόγος για ενδιαφέρον για τον 28άχρονο άσο και αρχηγό της Νις, Ντιντιέ Ντιγκάρ.

Το όνομα του Ντιγκάρ δεν είναι άγνωστο στους φίλους των ερυθρολεύκων, αφού και πριν από δυο χρόνια είχε παίξει δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο, ακούγεται ξανά πως ο παίκτης έχει προταθεί στην ομάδα του Πειραιά και δεν αποκλείεται να εξεταστεί σοβαρά η περίπτωση του.

Μάλιστα και στην Γαλλία έχει αρχίσει σιγά σιγά να γράφεται για τον Ντιγκάρ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε στην Νις (αν και αρχηγός της), έχουν σκοπό να τον πουλήσουν για να πάρουν έστω κάποια λίγα χρήματα (αν δεν ανανεώσει).

Ο Ντιγκάρ αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος ( θέση που υπάρχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό), ενώ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και ως σέντερ μπακ.

Τη φετινή περίοδο δεν έχει αγωνιστεί αρκετά (8 ματς, 1 ασίστ 356 λεπτά) μιας και ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό που τον άφησε μεγάλο διάστημα εκτός.

Ποιος είναι ο Ντιγκάρ

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Χάβρη το 2003 και έμεινε εκεί μέχρι το 2007. Στη συνέχεια πήγε στην Παρί Σεν Σερμέν έναντι του ποσού των 2.5 εκ. ευρώ.

Ένα χρόνο αργότερα η Μίντλεσμπρο τον αγόρασε για 5 εκ. ευρώ και παρέμεινε στην Αγγλία για τρία χρόνια, στο ένα εκ των οποίων δόθηκε δανεικός στην Νις. Από το 2010 είναι στην ίδια ομάδα (Νις).

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως έχει παίξει με την U21 της Γαλλίας και φοράει το νούμερο 6.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ