ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στάζει μέλι ο Κόστα

Στάζει μέλι ο Κόστα

Ο Πορτογάλος αμυντικός, Ρικάρντο Κόστα, μίλησε στο Sport24.gr με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τον Μίτσελ και τον Βαλβέρδε, ενήμερος για το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων", χωρίς να πάρει θέση για τη μεταπήδηση του στον πρωταθλητή, δεσμευόμενος με συμβόλαιο στην Αλ-Σαιλίγια.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με το 33άχρονο διεθνή Πορτογάλο αμυντικό, Ρικάρντο Κόστα, που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο Ρικάρντο Μιγκέλ Μορέιρα ντα Κόστα επαίνεσε τους Μίτσελ και Βαλβέρδε, αποκάλυψε ότι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό, ότι είναι μία ομάδα που κατακτά σχεδόν πάντα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, ωστόσο δεν θέλησε να πάρει θέση για τη μεταγραφή του, σεβόμενος ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλ - Σαϊλίγια.

Στην αρχή ο πρώην Πορτογάλος αμυντικός των Πόρτο, Βόλφσμπουργκ, Λιλ και Βαλένθια παραδέχτηκε στο Sport24.gr ότι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό, τις εγχώριες και ευρωπαϊκές του επιτυχίες του, καθώς και ότι στον πάγκο του κάθεται ένας μεγάλος τεχνικός, ο Μίτσελ.

"Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος. Είναι πάντα ο πρωταθλητής στην Ελλάδα. Γνωρίζω επίσης, ότι έχει έναν εξαιρετικό τεχνικό στον πάγκο."

O Ρικάρντο Κόστα ενημερώθηκε από το Sport24.gr για τα καλά λόγια που είπε ο πρώην τεχνικός του στις "νυχτερίδες", Ερνέστο Βαλβέρδε, επιβεβαιώνοντας την αλληλοεκτίμηση μεταξύ των δύο ανδρών.

"Είμαι τόσο πολύ χαρούμενος που ο κύριος Βαλβέρδε μίλησε τόσο καλά για εμένα. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας εξαίρετος άνθρωπος."

Ο Πορτογάλος αμυντικός υπήρξε συμπαίκτης με τον Τσόρι Ντομίνγκες στη Βαλένθια και αποκάλυψε ότι γνωρίζει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι του έχουν μεταφέρει τα καλύτερα για τους "ερυθρόλευκους".

"Έχω πρώην συμπαίκτες στην ομάδα και είμαι ενήμερος για το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Τώρα δεν γνωρίζω ακριβώς όλη την ομάδα, δεν ξέρω και δεν ξέρω αν θα προχωρήσει η διαπραγμάτευση."

Τέλος ο Ρικάρντο Κόστα ρωτήθηκε από το Sport24.gr εάν θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει ευγενικά, σεβόμενος το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλ - Σαϊλίγια: "Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, έχω συμβόλαιο με μία άλλη ομάδα και το σέβομαι."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ