ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάψευση για Ισιμά-Μιρέν και ανανεώσεις

Διάψευση για Ισιμά-Μιρέν και ανανεώσεις

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Νικολά Ισιμά-Μιρέν της Μονακό, ούτε και υφίσταται θέμα για ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών.

Να... σβήσει την φωτιά που πήγε να ανάψει με την περίπτωση του Νικολά Ισιμά-Μιρέν της Μονακό (δανεικός στην PSV) θέλει ο Ολυμπιακός, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το δημοσίευμα για τον 22χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες αναφέρουν πως δεν υφίσταται η περίπτωση του άλλοτε άσου της Βαλανσιέν, ο οποίος σύμφωνα με το Mercato365 προορίζεται για την θέση του Ερίκ Αμπιντάλ και μάλιστα ότι τον πρότεινε ο Γάλλος ως αντικαταστάτη του.

Από εκεί και πέρα, στο Λιμάνι τονίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα σχετικά με ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών, διότι έχουν γραφτεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Τόσο για τους Μπουχαλάκη-Διαμαντάκο (νέα συμβόλαια με καλύτερους οικονομικούς όρους όσο και για τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες (νέο συμβόλαιο, διότι λήγει το καλοκαίρι το ισχύον).

Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση στο Ρέντη συνεχίστηκε το πρόγραμμα των παικτών του Ολυμπιακού την Τετάρτη. Απουσίασαν εκ νέου οι διεθνείς παίκτες, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε δουλειά πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, άμυνα-επίθεση και δίτερμα σε μικρό χώρο. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 16:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ