ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ισιμά-Μιρέν για την θέση του Αμπιντάλ"

"Ο Ισιμά-Μιρέν για την θέση του Αμπιντάλ"

Ο Νικολά Ισιμά-Μιρέν, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Μονακό στην PSV, θα είναι ο διάδοχος του Ερίκ Αμπιντάλ, όπως αναφέρει το "Mercato365". Τι λέει η πλευρά του Ολυμπιακού.

Και το όνομα αυτού, Νικολά Ισιμά-Μιρέν. Αυτός φέρεται να είναι ο υποψήφιος διάδοχος του Ερίκ Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το Mercato365. Οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως ο 22χρονος σέντερ μπακ της PSV (δανεικός από τη Μονακό) αποτελεί προτεραιότητα για τους Πειραιώτες, ώστε να διαδεχτεί τον Αμπιντάλ, ο οποίος -βάσει Ισπανών- θα φύγει για την Βαρκελώνη, σταματώντας μάλιστα το ποδόσφαιρο.

Ο Γάλλος έχει ρίζες από την Αϊτή, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό και μάλιστα φέρεται να αποτελεί εισήγηση του Αμπιντάλ. Μάλιστα, επειδή παίζει λίγο στην ολλανδική ομάδα, θα επιστρέψει άμεσα στη Μονακό και θα δοθεί εκ νέου δανεικός.

Έχει παίξει από το 2010 μέχρι το 2013 στην πρώτη ομάδα της Βαλανσιέν (79 συμμετοχές και 2 γκολ), μετά τον αγόρασε η Μονακό (6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) και πήγε δανεικός στην Αϊντχόφεν. Να πούμε μάλιστα πως έχει φορέσει την φανέλα U-20 και U-21 των "τρικολόρ".

Ο Ολυμπιακός, που δεν επιβεβαιώνει το εν λόγω ρεπορτάζ και υποστηρίζει ότι ο Αμπιντάλ θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Πειραιά και δεν θα αποχωρήσει τον Γενάρη, είναι γνωστό ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Μονακό, έχοντας πραγματοποιήσει μετεγγραφές από 'κει. Ο Μοδέστο, ο Εντινγκά, ο Αμπιντάλ φορούσαν την φανέλα της προτού μετακομίσουν στο Λιμάνι.

Τέλος, να πούμε πως ο Ισιμά-Μιρέν έπαιξε στο ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League αντί του Μπρουμά, ο οποίος ήταν τιμωρημένος, ενώ στο ματς που είχε γίνει στην Ολλανδία δεν έπαιξε, με το κεντρικό δίδυμο της PSV να απαρτίζεται από τους Μπρούμα και Ρεκίκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ