ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ"

"Επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ"

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία ο Ερίκ Αμπιντάλ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπαρτσελόνα για να επιστρέψει στους Μπλαουγκράνα.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στον Ολυμπιακό ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πόσο θα κάτσει στον Πειραιά. Οι σειρήνες από τη Βαρκελώνη φαίνεται πως ηχούν πιο δυνατά από ποτέ στα αφτιά του Ερίκ Αμπιντάλ και το μόνο που απομένει είναι να δούμε πότε θα αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η "Mundo Deportivo".

Με βασικό τίτλο "Ο Αμπιντάλ επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα" κυκλοφορεί σήμερα (12/11) η εφημερίδα. Μέσα στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στις επαφές που φέρονται να έχουν οι δύο πλευρές με το δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι υπάρχει και συμφωνία ανάμεσα τους.

Ο 35χρονος Γάλλος δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους. Εκείνο που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι το πότε θα πάει ο παίκτης και πάλι στη Βαρκελώνη. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό να γίνει τον Γενάρη αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί τελικά το καλοκαίρι.

"Επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ"

Ο άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση φέρεται να είναι ο Κάρλσες Πουγιόλ. Οι δυο τους είχαν εξαιρετικές σχέσεις από όταν έπαιζαν μαζί και φαίνεται πως ο πρώην αρχηγός των "μπλουγκράνα" και νυν μέλος του τεχνικού επιτελείου των ακαδημιών ήταν εκείνος που έσπασε τον πάγο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τέλος σε ό,τι αφορά τη θέση που φέρεται ότι θα πάρει ο Αμπιντάλ στην Μπαρτσελόνα αυτή είναι του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ