ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ"

"Δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ"
INTIME SPORTS

Κανένα θέμα δεν υπάρχει με τους Μίτσελ, Παπακουλί Ντιόπ και Όγκνιεν Βουκόγιεβιτς, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Πολλά ήταν τα σενάρια τις τελευταίες ώρες για το μέλλον του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού και κυρίως μετά την αναμέτρηση της Δευτέρας (19/8) με την ΑΕΛ Καλλονής.

Ωστόσο από τον Ολυμπιακό προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους σχετικά με τον προπονητή της ομάδας και η ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ είναι: " Δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ αυτήν τη στιγμή".

Πάντως είναι γεγονός πως οι άνθρωποι του "ερυθρόλευκου" συλλόγου περιμένουν τις επόμενες ημέρες την βελτίωση της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διέψευσαν κατηγορηματικά πως υπάρχει ενδιαφέρον για τους Παπακουλί Ντιόπ και Όγκνιεν Βουκόγιεβιτς.

Ισπανικός και Κροατικός Τύπος ανέφεραν πως οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για τους δύο παίκτες, αλλά οι Πειραιώτες ήταν ξεκάθαροι πως δεν υπάρχει θέμα.

Τέλος, καμία νεότερη εξέλιξη δεν υπήρξε στην υπόθεση του Χοσέ Χολέμπας, με τον Ολυμπιακό να περιμένει βελτιωμένη πρόταση για την παραχώρησή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ