ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στέλνουν Βουκόγιεβιτς στον Ολυμπιακό

Στέλνουν Βουκόγιεβιτς στον Ολυμπιακό

Ο Τύπος της Κροατίας "στέλνει" στον Ολυμπιακό τον αμυντικό μέσο Όγκνιεν Βουκόγιεβιτς, οποίος αγωνίζεται στην Ντινάμο Κιέβου. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Όγκνιεν Βουκόγιεβιτς.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Κροατίας ο 30χρονος αμυντικός χαφ της Ντιναμό Κιέβου έχει πρόταση από τους Πειραιώτες και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "24sata.hr", ο Κροάτης, Όγκνιεν Βουκόγιεβιτς, βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, που έχει τον πρώτο λόγο έναντι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για τον 30χρονο (20/12/1983).

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση στην ουκρανική ομάδα, σύμφωνα πάντα με τον Κροατικό Τύπο.

Είναι ένας παίκτης, ο οποίος από το 2008 αγωνίζεται στην Ντινάμο Κιέβου, με τις δύο πλευρές να έχουν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2015. Με την Ντινάμο Κιέβου μετράει 180 συμμετοχές και 17 γκολ από το 2008.

Είναι, εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κροατίας, έχοντας 49 διεθνείς συμμετοχές από το 2007 μέχρι σήμερα.

Ο Βουκόγιεβιτς δεν υπολογίζεται από τον Όλεγκ Μπλαχίν, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αποφάσισε την παραχώρηση του Κροάτη με τη μορφή δανεισμού. Ο Βουκόγιεβιτς έπαιξε στη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά δεν παρέμεινε στη Ρωσία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ