ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για Μανωλά

Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για Μανωλά
INTIME SPORTS

Μπορεί στην Αγγλία να επιμένουν για Μανωλά και Άρσεναλ, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχει λάβει επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη. Δεν φεύγει ο Σάμαρης με λιγότερα από 8 εκ. ευρώ.

Μπορεί τα δημοσιεύματα από την Αγγλία να θέλουν τον Κώστα Μανωλά μια ανάσα από την Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός όμως δεν είχε καμία επίσημη πρόταση για τον διεθνή παίκτη, τουλάχιστον ως το μεσημέρι της Τρίτης (19/8).

Ρόμα και Γιουβέντους "φλερτάρουν" με τον Κώστα Μανωλά, όμως η Άρσεναλ φαίνεται πως είναι η ομάδα που βρίσκεται σε πιο προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του παίκτη.

Μανωλάς ο Νο 1 στόχος της Άρσεναλ

Αν και oι "κανονιέρηδες" είναι ικανοί να του προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο, η απόφαση κλειδί για τον Μανωλά, έχει να κάνει με το αν επιθυμεί να αφήσει τον Ολυμπιακό και να ρισκάρει να γίνει τρίτη ή τέταρτη επιλογή στο κέντρο της άμυνας της Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν πουλά τον Μανωλά με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ, κι αν δεν έρθει ανάλογη πρόταση, δεν "καίγεται" να παραχωρήσει τον παίκτη. Και επαναλαμβάνουμε, τουλάχιστον έως το μεσημέρι της Τρίτης, επίσημη πρόταση για τον 23χρονο στόπερ δεν είχε φτάσει στον Πειραιά.

"Show me the money"

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, o Ζόρζε Ζεζούς επιθυμεί διακαώς να φέρει στην Μπενφίκα τον Ανδρέα Σάμαρη. Όμως οι οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού φτάνουν στα 8.000.000 ευρώ και για την ώρα οι "αετοί" δείχνουν να μην μπορούν να ικανοποιήσουν χρηματικά τους Πειραιώτες.

"Ο Ολυμπιακός ζητά 8 εκ. ευρώ για Σάμαρη"

"Αν θέλουν τον Ανδρέα πρέπει να πληρώσουν", τονίζουν χαρακτηριστικά στο Λιμάνι, δίχως να έχουν καμία απολύτως... πρεμούρα να πουλήσουν τον διεθνή μέσο. Ο Σάμαρης εξάλλου είναι από τους παίκτες που εμπιστεύεται ο Μίτσελ και πιθανή αποχώρηση του θα πραγματοποιηθεί μόνο αν ο Ολυμπιακός λάβει μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ