ΑΡΣΕΝΑΛ

Μανωλάς ο Νο 1 στόχος της Άρσεναλ

Μανωλάς ο Νο 1 στόχος της Άρσεναλ
INTIME SPORTS

Η Άρσεναλ ελπίζει να κάνει δικό της τον Κώστα Μανωλά με 6.000.000 λίρες και τα αγγλικά ΜΜΕ αναλύουν μέσα από δημοσιεύματα για ποιο λόγο ο Έλληνας άσος είναι πλέον ο πιο ρεαλιστικός στόχος.

Ρόμα και Γιουβέντους "φλερτάρουν" αμφότερες με τον Ολυμπιακό για τον Κώστα Μανωλά όμως η Άρσεναλ φαίνεται πως είναι η ομάδα που βρίσκεται σε πιο προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας και έχει τη μεγαλύτερη "ζέση" να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Όπως αναφέρουν με σημερινά τους δημοσιεύματα αγγλικά ΜΜΕ, οι "κανονιέρηδες" ελπίζουν να κλείσουν το deal για τον Έλληνα διεθνή σέντερ μπακ καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξης των 6.000.000 λιρών στον Ολυμπιακό (κάτι παραπάνω από 7.500.000 ευρώ), με τον Αρσέν Βενγκέρ να "καίγεται" μάλιστα για την άμεση θωράκιση της αμυντικής του γραμμής.

Αιτία το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι έχουν... ξεμείνει από λύσεις στην άμυνα μολονότι βρισκόμαστε στην αφετηρία της σεζόν!

Ο τραυματισμός του Γκιμπς (θα μείνει έναν μήνα εκτός γηπέδων) στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας έχει ως αποτέλεσμα ο Βενγκέρ να "βλέπει" ως πιθανό αντικαταστάτη του τον Μονρεάλ και αυτό να του αφαιρεί μία ακόμα εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας.

Μανωλάς ο Νο 1 στόχος της Άρσεναλ

"Η Άρσεναλ έχει βάλει στο στόχαστρο και προσφέρει 6.000.000 λίρες για τον Κώστα Μανωλά, προκειμένου να δώσει βάθος στο ρόστερ της", υπογραμμίζει η "Mirror"

Εκεί δεν μπορεί να υπολογίζει προσωρινά τον Περ Μέρτεζακερ ο οποίος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Γερμανίας (δεν ταξίδεψε καν στην Τουρκία για το πρώτο ματς με Μπεσίκτας για τα πλέι οφ του Champions League) ενώ και ο έτερος έμπειρος σέντερ μπακ της ομάδας, Κοσιελνί, προέρχεται από τραυματισμό στο πόδι.

Μοναδική λύση από εκεί και πέρα είναι ο εξαιρετικός Τσέιμπερς που αποκτήθηκε από τη Σαουθάμπτον και βρήκε κατευθείαν θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ για να υπάρχουν λύσεις ενόψει Μπεσίκτας ο Βενγκέρ πήρε μαζί του στην Τουρκία και τους Μικέλ και Μπελερίν.

"Με ταξίδι στην έδρα της Έβερτον το Σάββατο και τη ρεβάνς με τη Μπεσίκτας την ερχόμενη Τετάρτη, ο Βενγκέρ χρειάζεται άμεσα παίκτη αλλά ο 23χρονος Μανωλάς μπορεί επίσης να θεωρηθεί και μακροπρόθεση λύση.

Μανωλάς ο Νο 1 στόχος της Άρσεναλ

Η Άρσεναλ θέλει τον άσο του Ολυμπιακού Κώστα Μανωλά για να καλίψει το κενό στο κέντρο της άμυνας", τονίζει σε δημοσίευμά της η "Telegraph"

Θα κοστίσει 6 εκ.λίρες ενώ διέπρεψε και στο Μουντιάλ όπου συμπεριλήφθηκε μέσα στους 50 καλύτερους παίκτες του τουρνουά.

Αν και η Άρσεναλ είναι ικανή να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο, η απόφαση κλειδί για τον Μανωλά έχει να κάνει με το αν επιθυμεί να αφήσει τον Ολυμπιακό και να ρισκάρει να γίνει τρίτη ή τέταρτη επιλογή στο κέντρο της άμυνας της Άρσεναλ", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Telegraph".

Από την πλευρά η "Mirror" εκτιμάει πως "η ηλικία και το κόστος απόκτησης του Μανωλά τον κάνουν πιο συμφέρουσα περίπτωση σε σύγκριση με όλες τις υπόλοιπες".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ