ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός ζητά 8 εκ. ευρώ για Σάμαρη"

"Ο Ολυμπιακός ζητά 8 εκ. ευρώ για Σάμαρη"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο η επιθυμία του Ζόρζε Ζεζούς να φέρει στην Μπενφίκα τον Ανδρέα Σάμαρη, σκοντάφτει στις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, που κοστολογεί τον Έλληνα διεθνή μέσο στα 8.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας "Record", ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς, επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη, αλλά ο Ολυμπιακός δέχεται να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή, μόνο με ένα ποσό που θα κυμαίνεται στα 8 εκ. ευρώ.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι ο Πορτογάλος προπονητής των "αετών", Ζόρζε Ζεζούς, βλέπει στο πρόσωπο του Ανδρέα Σάμαρη ένα ποδοσφαιριστή με παρόμοια χαρακτηριστικά σε αυτά του Νέμανια Μάτιτς, αλλά η επιθυμία του να τον δει στο "Ντα Λουζ" σκοντάφτει στις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, που δε συζητά την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με ποσό μικρότερο της τάξης των 8.000.000 ευρώ

Το δημοσίευμα της "Record" εξηγεί ότι ο Ανδρέας Σάμαρης είναι ένα από τα βασικά στελέχη του Μίτσελ και ο Ολυμπιακός, που έχει προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, δε θεωρεί επιτακτική την πώληση κάποιου μέλους του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ