ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν πάει ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης;

Δεν πάει ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης;
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα δώσει το παρών στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν θέλει να δημιουργηθούν εντάσεις

Αναποφάσιστος είναι τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης για το αν θα βρεθεί τελικά στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τους Πειραιώτες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι των "αιωνίων" της Κυριακής (18/1) είναι κρίσιμο και ο "ισχυρός" άνδρας των "ερυθρολεύκων" δεν θα επιθυμούσε να δημιουργηθεί κάποια ένταση με την παρουσία του στην έδρα του Παναθηναϊκού, όπως έγινε στο περσινό ματς.

Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους τα τελευταία 24ωρα πριν το ματς και η ομάδα να προσηλωθεί αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι προκειμένου να κάνει αυτό που ξέρει καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή να παίξει την μπάλα της και να φύγει με το "τρίποντο" από την έδρα του "αιωνίου" αντιπάλου.

Μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπάρχουν ημέρες για να αποφασίσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αν θα δώσει το παρών, αλλά αυτό που δεν μπορεί να περιμένει είναι το ματς με την Μέταλιστ.

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ μεγάλο ματς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Πέμπτη (15/3) το βράδυ (22.05) στην ρεβάνς του 1-0 της Ουκρανίας και άπαντες έχουν το μυαλό τους στο πως θα έρθει η νίκη και η πρόκριση στους "8" του Europa League.

Αυτό άλλωστε επεσήμανε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (14/3), όπου αναφέρθηκε μόνο στο ματς με την Μέταλιστ, τονίζοντας πως είναι μεγάλη πρόκληση η πρόκριση στα προημιτελικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ