ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Τέλος στο σήριαλ με τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός αποχωρεί από τους ερυθρόλευκους και τη θέση του θα αναλάβει ξένος προπονητής. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ

Μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά το κλίμα για τον Μίτσελ ήταν ιδιαίτερα αρνητικό στον Πειραιά με τον Ισπανό προπονητή να μετράει ώρες στο λιμάνι. Όπως αποδείχθηκε, το ρεπορτάζ ήταν έγκυρο και ο 51χρονος τεχνικός απολύθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Η διοίκηση των ερυθρολεύκων είχε τετ-α-τετ συνάντηση με τον Ισπανό τεχνικό, γνωστοποιώντας την απόφαση της να δώσει τέλος στη μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Μίτσελ ήρθε στον Ολυμπιακό στις 4 Φεβρουαρίου 2013 και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ελλάδος. Ως προπονητής έχει περάσει από πέντε ομάδες (Ράγιο Βαγιεκάνο, Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια, Χετάφε, Σεβίλλη, Ολυμπιακό) και έχει στο παλμαρέ του τους παραπάνω τίτλους με τους ερυθρόλευκους.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

ύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Το διαζύγιο που άργησε σχεδόν δύο 24ωρα

Το Sport24.gr παρακολουθούσε από το πρώτο λεπτό την υπόθεση Μίτσελ, όταν μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά το κλίμα άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα αρνητικό για τον Ισπανό. Το βράδυ της Κυριακής έγινε η πρώτη σύσκεψη στον Ολυμπιακό χωρίς όμως να υπάρχει κάποια οριστική απόφαση αν και ο Μίτσελ ήταν ήδη εκτός Ρέντη. Εκτός από την απομάκρυνση του 51χρονου κόουτς, στο λιμάνι δεν είχαν καταλήξει στον αντικαταστάτη και γι' αυτό δεν είχε ανακοινωθεί νωρίτερα η λύση της συνεργασίας.

Στον Πειραιά δεν θα άλλαζαν γνώμη για το μέλλον του Μίτσελ ακόμα και αν η στήριξη στο πρόσωπο του έφτανε το 100% από τον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας. Στο Poll του Sport24.gr έφτασε στο 90%, αλλά η τελική απόφαση είχε ήδη ληφθεί και ήταν δεδομένο πως ο νέος προπονητής δεν θα είναι Έλληνας. Παρά το γεγονός πως ο Μίτσελ προπόνησε την ομάδα του Ολυμπιακού το πρωί της Τρίτης (6/1), αποφασίστηκε να μην δοθεί άλλη... ευκαιρία στον Μίτσελ και να τελειώσουν μία ώρα αρχύτερα το θέμα.

Σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας του στη τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού (ανακοινώθηκε η συνεργασία του στις 4 Φεβρουαρίου του 2013, αποχωρεί 6 Ιανουαρίου του 2015), σημείωσε 65 νικες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες. Κατέκτησε με τους Πειραιώτες δύο Πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο, ενώ οδήγησε τους ερυθρόλευκους στους "16" του Champions League στη σεζόν 2013-2014.

"Φίλος μας ο Μίτσελ, πολιτισμένο διαζύγιο"

Την απομάκρυσνη του Ισπανού τεχνικού σχολίασε και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με μήνυμα του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, τονίζοντας πως το "διαζύγιο" ήταν πολιτισμένο, ενώ επεσήμανε πως ο Ισπανός τεχνικός θα στείλει επιστολή για την παρουσία στην ομάδα του Πειραιά.

" Επειδή καταλαβαίνω ότι πολλοί λυπάστε, εγώ λυπάμαι περισσότερο γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον φίλος μου, θα σας πω ότι η διοίκηση μιας ομάδας δεν αποφασίζει με βάση τη δημοφιλία αλλά με άλλα κριτήρια.
Το διαζύγιο ήρθε απολύτως πολιτισμένα όπως οφείλει ένας μεγάλος σύλλογος σε έναν μεγάλο ποδοσφαιράνθρωπο! Αύριο ο Μίτσελ θα στείλει μια ανοιχτή επιστολή για να ευχαριστήσει τον Σύλλογο!
"

Όπως είναι λογικό η είδηση της απόλυσης του Μίτσελ έκανε αίσθηση στην Ισπανία αλλά και σε όλο τον κόσμο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ