ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα ο Ιμπραΐμ έξω ο Ιμπραΐμ (Αφελάι)

Μέσα ο Ιμπραΐμ έξω ο Ιμπραΐμ (Αφελάι)

Πάρα πολλές αλλαγές από τον Μίτσελ στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Φωστήρα. Για πρώτη φορά επιλέχθηκε ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, έμεινε ξανά εκτός ξανά ο Ιμπραΐμ Αφελάι.

Με τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα των Νέων (Βούρος, Τσιμίκας, Σάλιακας, Βέργος) αλλά και με τον Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού, οι πρωταθλητές θα βρεθούν την Τετάρτη στον Ταύρο για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωστήρα (7/1, 19:30). Αντίθετα, στις επιλογές του Μίτσελ δεν είναι για άλλο ένα παιχνίδι ο Ιμπραΐμ Αφελάι.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγκιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Γκαζαριάν, Τσιμίκας, Διαμαντάκος, Σάλιακας, Βέργος, Ιμπραΐμ, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Γιαννούλης, Σαλίνο.

Όσον αφορά την πρωινή προπόνηση, με την οποία ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Φωστήρα, αυτή ξεκίνησε με ασκήσεις κατοχής και δουλειά πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Στο πρόγραμμα εκγύμνασης δεν μετείχαν οι Φουστέρ, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς και Μήτρογλου, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ